Haberler

Kırmızı ışıkta geçen yayalara 41 bin TL ceza

Güncelleme:

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaya geçidini kullanırken ışıkları ihlal ederek kırmızı ışıkta geçen 50 yayaya toplam 34 bin 500 lira para cezası kesti. Fatih Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilen dron destekli trafik denetiminde ise kırmızı ışıkta geçen 11 yayaya toplamda 7 bin 590 lira değerinde ceza yazıldı.

Samsun'da trafik ekipleri tarafından bir saat süren yaya uygulamasında kırmızı ışıkta geçen 50 yayaya toplam 34 bin 500 lira para cezası uygulandı.

1 SAAT BOYUNCA UYGULAMA YAPTILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün İlkadım ilçesi Cumhuriyet Dış Kavşak ile Atakum ilçesi Türkiş Dış Kavşak'ta bir saat süren yaya uygulaması düzenledi.

34 BİN 500 LİRA CEZA KESİLDİ

Trafik ekiplerinin denetiminde yaya geçidini kullanırken ışıkları ihlal ederek kırmızı ışıkta geçen 50 yayaya 690 lira kişi başı olmak üzere toplam 34 bin 500 lira para cezası uygulandı. Ceza yazılan yayalar ise çeşitli bahaneler ile kendilerini savundular.

Kırmızı ışıkta geçen yayalara 41 bin TL ceza

VATAN CADDESİ'NDE DE 11 KİŞİYE CEZA YAZILDI

Fatih'te İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik ekiplerince, trafik kurallarına uyulup uyulmadığının kontrol edilmesi için Vatan Caddesi üzerinde dron destekli denetim gerçekleştirildi. Bir alışveriş merkezi önündeki trafik ışıklarının bulunduğu yerde bekleyen dron ekibi ışık ihlali yapan yayaları havadan tespit ederek ışıklarda bulunan ekibe bildirdi. Kurallara uymayan yayalar denetim noktasında durdurularak ceza yazıldı. Toplamda 11 yayaya 7 bin 590 lira ceza yazıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Samsun Samsun Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (47)

HainKOXPER :

bunun adı soygundur millet kıt kanaat geçiniyor bide ceza kesme şekline bak okullarda trafik kurallarını yada komut spotlarında bilgilendirmeniz daha sağlıklı olur.

282
185
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

ne soygunu.herkes kurallara uysa kanunlara uysa sorun yok.yayasıda araçlı olanı trafik kurallarını göz ardı ediyorlar.az bile kesmişler.hele hele kanunları hiçe sayanlara daha agır ceza kesmeliyken maalesef hükümet korkak ve yetersiz davranmaya devam ediyor.

yanıt225
yanıt110
Bilir Kişi:

Kafaya bak, zihniyete bak! Okullarda zaten bu öğretiliyor beyin yoksunu! Ama sen ve senin gibiler, ki sende eminim o ışıklarda haldur huldur geçiyorsundur! Bıktım ya valla bıktım bu zihniyetten ya. Gelmiş hala neyin savunmasını yapıyor. Kırmızı ışıkta geçilirin savunmasıdır bu!!!

yanıt155
yanıt74
İsmail Doğan:

Zafer efendi peki şunu sormak istiyorum neden araçlara 3 dakika 5 dakika yeşil ışık yanarken yayalara 30 saniye yanıyor bunu aciklarmisin

yanıt52
yanıt68
Serkan Kaplan:

para lazııııııııııııııım. ses etmeyin. :)

185
77
yanıtYanıtla
Cevap :

Olaya bak 1 saat durmuş sonra gitmişler. 1 saatlik hasılat 34500 tl iyi para hiç üretim çalışma olmadan haybeye para.

145
35
yanıtYanıtla
Anonim:

Mabadında Plaka Var Sanki Koşsana .d

161
18
yanıtYanıtla
ramazan çelik:

:))))) ilahi

yanıt39
yanıt6
Devlet KADIOĞLU:

Kaçarken yakalandı diyelim ceza iki katır iki katına çıkar ??????

yanıt0
yanıt0
GARİBAN:

SAMSUNLULAR KOŞMAYI BİLMİYOR SANIRIM

127
17
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title