Haberler

İnternetten aldığı pompalı tüfekle dehşet saçmıştı, akli dengesi yerinde çıktı

Güncelleme:

İnternetten satın aldığı pompalı tüfeği denemek için rastgele ateş açıp kahvenin önünde oturan Doğukan Avcı'nın ölümüne sebep olan Sezai İsanç'ın akli dengesi yerinde çıktı.

Buursa'da internetten satın aldığı pompalı tüfeği denemek için rastgele ateş açıp kahvenin önünde oturan Doğukan Avcı'nın (15) ölümüne, arkadaşı Mustafa Paşa'nın (17) da sakat kalmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Sezai İsanç'ın (29) yargılanmasına devam edildi. Akli dengesinin yerinde olduğu İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'nce belirlenen İsanç'ın davası, karar aşamasına geldi.

Olay, 2016 yılının Ekim ayında, merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde meydana geldi. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' ve 'adam yaralama' suçlarından poliste kaydı bulunan Sezai İsanç, internetten 350 liraya satın aldığı pompalı tüfeği denemek için sokağa çıktı. İsanç, çuvaldan çıkardığı tüfekle çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada kahvehanenin önünde çay içen Doğukan Avcı (15) ve sınıf arkadaşı Mustafa Paşa (17), vücutlarına isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. İki arkadaş, kahvedekiler tarafından Dr. Ayten Bozkaya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sırtına ve karın boşluğuna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Doğukan Avcı, tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Mustafa Paşa'nın ise bir bacağı sakat kaldı. Tutuklanan Sezai İsanç hakkında Bursa 5'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürme' ve 'kasten yaralama' suçlarından 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Doğukan Avcı olay yerinde hayatını kaybetmişti.

"ÇOCUKLARIN YARALANDIĞINI GÖRÜNCE KAÇTIM"

Devam edilen davanın son duruşmasına Sezai İsanç, tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Taraf avukatları ise salonda hazır bulundu. İsanç, "Tüfeği internetten beğenip 350 liraya aldım. Tüfek elime geçince denemek istedim. Evimden çıkarak sokağa indim. Burada rastgele ateş etmeye başladım. Çocukları yaraladığımı görünce korkup kaçtım. Olay anında kendimde değildim. Söyleyebileceğim bir şey yoktur. İddiaları kabul ediyorum" şeklindeki savunmasını tekrarladı.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu Yüksek İhtisas Dairesi'nden UYAP sistemiyle gelen raporda Sezai İsanç'ın akli dengesinin yerinde olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Adli Tıp Kurumu'ndan dosyayı bekleyen mahkeme, duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Paşa Haberler

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? TYT'de hangi dersler var? TYT hangi dersleri içeriyor? TYT'de Matematik, Türkçe, Biyoloji, Fizik, Coğrafya var mı? GUSÜL ABDESTİ (boy abdesti) NASIL ALINIR? Gusül abdesti adımları neler? TV YAYIN AKIŞI 12 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Kurban kesmek yerine sadaka verilir mi? Kurban kesmek yerine bağış yapmak kabul olur mu? SİCCİN 7 FRAGMAN İZLE (2024)! #127916 SİCCİN 7 filmi ne zaman vizyona giriyor? FULL FRAGMAN İZLE! IOS 18 hangi telefonlara gelecek? IOS 18 hangi modellerde, telefonlarda kullanılabilecek?
Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

500

Yorumlar (10)

Dürbünlü:

onyedi yılda ülke teksasa döndü.sorumlusu uganda tabiki uganda hükümetidir:)

17
7
yanıtYanıtla
dürbünsüz:

17 yıldan önce bu olaylar yoktu zaten dimi kardeşim ülkede herşey ak paktı tayyip erdoğan diyo zaten bunlara internet den silah alın durduk yere ateş edin vatandaş ölsün diye nasıl bir kafanız var sizin ya

yanıt1
yanıt1
Her şey çok güzel olacak:

Dürbünsüz, sen bir dürbün al birader.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

anneninde bu hükümetle bi bağı varmı sen nerden türedin acep

yanıt3
yanıt2
metin:

ulan bas git işine bi öyle bi böylesin seninde ne halt olduğun belli değil zırto senin dürbününe bi ayar lazım hadi naşşşş

yanıt0
yanıt0
VANLI:

O silahı bir yerine soksun bir dahada çıkarmasın

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu nasıl bir insanlıktır allahım

5
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şu bursada bir tane normal biri yokmu hepsimi psikopat arkadaş

2
2
yanıtYanıtla
Rta:

Dürbünlü 17 yıl önceki ile 17 yıl sonra ki sen aynısın tipin değişsede kafan değişmemiş :))

2
0
yanıtYanıtla
can:

keske bizde de idam ignesi olsaydi bu okuzde denerdik...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title