Haberler

Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, eşine 5 milyon lira boşanma tazminatı ödeyecek

Güncelleme:

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı'nın, eşi tarafından açılan anlaşmalı boşanma davası görüldü. Avcı, eşine maddi ve manevi tazminat bedeli olarak 5 milyon lira ödemeyi, çocuğunun velayetinin anneye verilmesini ve çocuğu için aylık 2 bin 500 lira nafaka ödemeyi kabul etti.

Muğla'nın Ula ilçesinde cansız bedeni ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın, eşi tarafından Muğla'da açılan anlaşmalı boşanma davası görüldü. Afyonkarahisar T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Avcı, Muğla Aile Mahkemesinde görülen duruşmaya, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

AYLIK 2 BİN 500 LİRA NAFAKA

Anlaşmalı boşanma protokolüne attığı imzayı teyit eden Avcı, çocuğunun velayetinin anneye verilmesini ve çocuğu için aylık 2 bin 500 lira nafaka ödemeyi kabul etti. Avcı, eşine maddi ve manevi tazminat bedeli olarak 5 milyon lira ödemeyi, ödemeyi yapamaması halinde şirketinin bedel talep etmeksizin eşine devrini ve Muğla'daki bir taşınmazın ve 2 aracın verilmesini kabul etti. Avcı'nın eşi E.A. ise duruşmada yazılı beyanda bulundu. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek, görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'i tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine bağ evinde öldürdüğünü, cansız bedenini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmişti.

Cemal Metin Avcı, "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Pınar Gültekin Metin Avcı Muğla Ula 3. Sayfa Güncel Haberler

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik?' diye sormuş

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e "Sizce seçimi neden kaybettik?" diye sormuş

Bakmadan Geçme

Zekat vermek farz mı, kimlere farzdır? Zekat vermek için hangi şartlar gerekir? Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık'la olan ilişkileri hakkında ne söyledi? Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık sevgili mi? SON DAKİKA: Son depremler nerede oldu? 11 Haziran Salı günü deprem oldu mu? MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Kurban kesmek farz mı, sünnet mi? Kurban kesmek ibadet midir, şartı nedir? Bayramda neresi gezilir? İzmir'de Kurban Bayramı tatilinde gezilecek yerler neresi? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi başladı mı? İBB Şehir Hatları sefer sayıları ve hatları yayınlandı mı? İBB Şehir Hatlarında yaz tarifesi! Bayram tatilinde İstanbul'da nereye gidilir? Kurban Bayramında İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında nereleri gezmeli? Kurban gece kesilir mi? Kurban kesimi en son ne zaman, saat kaça kadar kesilir? BAYRAM HANGİ GÜN? Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Arefe Günü ne zaman? KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU NE ZAMAN? #9997 2024 ön lisans KPSS ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? Kurban saat kaça kadar kesilir, akşam ezanından sonra kurban kesilir mi? Kurban hangi saatten sonra kesilmez? 11 Haziran 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? Emekli bayram ikramiye ödemesi yattı mı? 3 bin TL SSK - Bağkur - Emekli Sandığı Kurban Bayramı ikramiye ödeme günleri ne zaman? Selçuk Şirin kimdir? Halk Tv konuğu Selçuk Şirin kaç yaşında, nereli? Selçuk Şirin biyografisi!
Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

500

Yorumlar (11)

danu:

bunlar hep tek eşlilikten kaynaklanıyor halbu ki gata daki baş hekim yardımcının dediği gibi beğendiğini al iki olsun üç olsun bu olaylar son bulur puhahahahhahahahha

5
33
yanıtYanıtla
Agc:

Bu adamın neyi varmış 5 milyonluk ?Bir cana kıydı . Önce onun hesabını verecek Öyle parayı pulu karısına aktarıp çulsuzum diyerek yırtmasına izin vermeyin . Bir de Cezaevinde ki adam nereden her ay 2500 tl bulup nafaka ödeyecek ?Lan dışarıda ki insanlar yaşamak için bulamıyor o parayı bu işin altından hiç bilinmeyen bir pislik çıkarsa hiç şaşırmam

18
3
yanıtYanıtla
gullusah:

Önce Pinarin ailesine 5 milyon tazminat öde Gerci . canin bedelini hic bir sey ödeyemez . ailenin acisini hic bri sey dindiremez . PINARA kiyamin bedelini hem muhabbet hapisle hemde tazminatla öde i KATIL

4
6
yanıtYanıtla
recep:

Parayı kadına aktarmış oluyor dolaylı yoldan cezaevinden çıkınca yine devam eski hayatına.

6
2
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Haber bulamayınca ikide bir aynı haberi verip durmayın. . . bir ay kadar önce aynı ahberi okuduk

6
0
yanıtYanıtla
PARA KAÇIRMAYIN:

Bu iş şöyle oluyor , yalandan ayrılık ve parayı kaçırma . Kadının hesaplarına aktarma , elinden almasınlar paraları diye anlaşmalı boşanma yersen .

4
1
yanıtYanıtla
Biri:

Şu mahkemelere şaşarım. Adam göz göre göre malını karısına devrediyor. Mahkemeden tazminat kararı çıkarsa ödememek için.

1
3
yanıtYanıtla
AYŞE:

TAZMİNAT NE YA ADAMA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MUHEBBED VERMELİLER. ÖLEN RAHMETLİNİN BABASINA ANASINA PARA VERSE NE VERMESE NE AYRICA ADAMIN KARISININ NE SUÇU VAR TABİKİ KADIN ALACAK ÇOCUĞUNUN ADI KİRLENDİ HAYAT BOYU KATİLİN KIZI OLARAK ANILACAK ÇOK AĞIR BİR YÜK VAR ÇOCUĞUN ÜSTÜNDE MALESEF BÖYLE HAYAT BOYU BABASININ YAPTIĞI KARŞISINA ÇIKACAK.

yanıt5
yanıt1
ferhat:

arkadaş ulada bi tane uydurma bardan bu kadar para kazanmışmı ya

2
0
yanıtYanıtla
ozz:

tipine seninn

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title