Haberler

"Kağıdı Dolara Çeviriyorum" Diyen Nijeryalı Dolandırıcı Yakalandı

Güncelleme:

Özel solüsyonla kağıdı dolara çevirdiğini iddia eden ve otellere sahte dolar pazarlayan Nijeryalı dolandırıcı, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Nijerya uyruklu Samsoon Bello isimli bir şahsın özel solüsyonla kağıdı dolara çevirdiğini iddia ederek otelleri dolandırdığı ihbarını aldı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler Nijeryalı dolandırıcıyı Beyoğlu'nda kıskıvrak yakaladı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Ekipler tarafından üzeri ve çantası aranan zanlı, kelepçe takılarak Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Nijeryalı dolandırıcı böyle yakalandı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güven Timleri Şube Müdürlüğü İstanbul 3.Sayfa Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek?
'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

500

Yorumlar (26)

tarafsız:

BENCE SERBEST BIRAKILSIN. . . BU ADAMA UYARAK KAĞIDI DOLARA CEVİRECENİ DÜŞÜNEREK ONA PARA VERENLERİ TESTE GÖNDERMEK LAZIM. . KISA YOLDAN ZENGİN OLMA HAYALERİ HEP HUSRANDIR. KAĞIDI DOLARA CEVRİYORSA . . TURKİYEDE NE İŞİ VAR. NİJERYANIN BUTUN KAĞITLARINI DOLARA CEVİRSİN.

12
0
yanıtYanıtla
@7@:

lan olum nijerdan gelip dolara çeviriyon madem kağıtları gitte ülkende çevirde ülkeni fıransızdan ingilizden kurtar la olum

10
0
yanıtYanıtla
Avrupalı:

Türkiyede yeterince dolandırıcı var. Sadece bu esmer arkadaş eksikti

9
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Adamlar ülkesinde yapamadıklarını burada uyguluyorlar, bunları YURDUMUZA sokanlar cevabını versinler. . !! Eğitimlideğil , sahtekarlıkları harika VİCDAN MUHASEBESİNE gerek yok, böyle çapulcuları neden ÜLKEMİZE sokuyorlar. . Amerika başarılı öğrencileri, bilim adamlarını neden tercih ediyor. . ? Vatandaşımız işsiz, gelenler tercih ediliyor. . İştençıkarılanlar her pisliği yapıyor, sorarsanda AÇIM diyor. . !! Kaçak yakıtla, göçmen arasında ne fark var. . ???

6
3
yanıtYanıtla
sabutay:

ilin iti gelsin kişileri dolandırsın. . . . . savcı hakim abıcam bıraksın. . . yetmedi bide besliyelim . . . ahhhhhh türkiyem. . . . .

6
2
yanıtYanıtla
Batu:

Kusura bakma da bu kadar da salak olunmamalı kafa tasının içinde beyin olduğunu ve bunun düşünmeye yaradığını anlamalı artık insanımızda. . .

yanıt1
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

bu şopar eksikti oda geldi tamamdir artik

8
0
yanıtYanıtla
vatansever:

hay yaşayasınız. . dolandırıcının da ithali getir diniz. var olasınız

8
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ZENCİBEY SANIRIM KENDİNİ TÜRKİYE''Yİ KURTARACAK KARAMURAT ZANNETTİ. .

7
0
yanıtYanıtla
Şahin bey:

Serbest bırakın aferim

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title