Haberler

"Park yeri" tartışmasında komşusunu öldürdü! Maktulün 40'ı çıkmadan tahliye oldu

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 'otopark yeri' yüzünden tartıştığı komşusu Lokman Cört'ün (32) ölümüne, kardeşi Nezir Cört'ün (24) de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Özdemir, 1 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Bursa'da 7 Haziran günü, Lokman ve Nezir Cört kardeşler, daha önce otopark yeri konusunda tartıştıkları apartman komşuları Hüseyin Özdemir ve Yusuf A. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Diğer aile üyelerinin de karıştığı kavgada Lokman Cört vücudunun çeşitli yerlerinden, kardeşi ise kalçasından bıçakla yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 kardeşi Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Lokman Cört kurtarılamadı, kardeşi ise tedaviye alındı. Polis ekipleri de Hüseyin Özdemir ile Yusuf A.'yı gözaltına aldı.

"AMACIM YARALAMAK VE KORKUTMAKTI"

Yusuf A. emniyetteki ifadesinde, Lokman ve Nezir Cört'ün arabalarına saldırdıktan sonra kendilerini takip ettiğini söyledi. Kayınbiraderi Hüseyin Özdemir ise ifadesinde; eczaneye gittikleri sırada 2 kardeşin peşlerinden gelerek kendilerine sataştığını belirtti. Pişman olduğunu belirten Özdemir, Uzun süre takip etmeleri ve sataşmaları sonrasında kovalamak için pidecinin önünden geçerken, içeriye girerek bıçak aldım. Amacım öldürmek değil; yaralamak ve korkutmaktı dedi.

NÖBETÇİ MAHKEME 4 GEREKÇE SIRALADI

İfadelerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Yusuf A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hüseyin Özdemir tutuklandı. Tutuklulukta 1 ayın dolması nedeniyle dosyayı inceleyen nöbetçi mahkeme; tanıkların ifadeleri, güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelinin psikolojik durumu ve 'haksız tahrik'i de gözeterek Özdemir'in tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Öldürülen Lokman Cört'ün avukatları ise karara itiraz etti. Savcılık soruşturması sonunda Hüseyin Özdemir'in, ağır ceza mahkemesinde yargılanması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Devlet Hastanesi Hüseyin Özdemir Hassas İçerik 3. Sayfa Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (19)

ismail salkım:

Okadar takip et tahrik et öldürünce de niye öldürdün bırak işte olmuş birkere anlaş uzlaş ama olmaz illa dövecek sövecek elin adamıda öldürür atar işte

60
33
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

adaletsiz türkiye hukuk bölümü okuyanların hepsinin tekrar okuması gerekli baştan hukukculukla alakaları yok adaletle alakaları yok tek yaptıkları sucsuz insanları ugrastırmak suclular geziyor

85
4
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Arkadaşlar neden şaşırıyorsunuz ki. Burası Türkiye unuttunuz mu. Burada hukuk kuralları işlemez. Eğer paranız varsa içeride yatmazsınız. Her şey parada biter. Suçunuzun ne olduğunun hiçbir önemi yok. Hele siz pamuk elleri cebe atın gerisi kolay.

73
11
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Korku insana herşeyi yaptırır. Öldüren kişinin psikolojisi o an onu farklı bir insana çevirmiş. Adam öleceğini bile düşünmüştür. Peşinde dolanan ve ona zarar verecek insanlar var. Adamı adeta mecbur bırakmışlar. Bence karar yerinde.

44
31
yanıtYanıtla
alperenlive:

Olay bu şekilde olduysa adam haklı. Bazı insanlar gerçekten eceline susamışcasına sağına soluna saldırıyorlar, ölünce de vah vah diyoruz..

43
28
yanıtYanıtla
Ahmet Özçelik:

Ülke zaten yaşanmaz hale geldi bu haberleri de gördükçe daha da umut kalmadı. Ya adalet nerede allah aşkına bu hakim neyin kafasını yaşıyor. Ödül verilmiş katile. Alışıyoruz .Tecavüzcüsü salınıyor katili salınıyor. Dışarısı zaten F tipi kapalı ceza evi oldu.

62
4
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Hacı ülkede yaşayanlara Allah sabırlar versin.Adalet’in olmadığı bir ülke olduk.Ben olaylara dışarıdan bakıyorum ve Kanunların yaşandığı bir ülkede yaşadığım için mıtluyuö.

60
3
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

ülke katil dolu park icin neden baktın die adammı öldürülr saçma sapan seyler için insanlar ölüyor hapisene bunlara tatil zaten oda ayrı konu bu nasıl cahillik egitimin sıfır oldugu bu kişileri gördügünüzde anlayın egitim kötüdür

55
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Katilleri bir ay içerisinde serbest bırakan savcılar ve mahkeme halkın vicdanını yaralayarak, milletin Adalete ve devlete güvenini yıkarak bu ülkeye en çirkin kötülügü yapmaktalar.

43
6
yanıtYanıtla
RED AKNi:

doğru karar vermiş adamın arabasına saldırın sonra takip edin dövecek misiniz öldürecek misiniz artık uzun süre takip etmişsiniz adamı mazlum gördünüz muhtemelen o da sizi bi cırmaladı ağır tahriktir bu

30
17
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title