Haberler

Muğla Afad Teyakkuzda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Ege kıyıları için art arda verdiği tropikal fırtına uyarısı sonrası Muğla’da Afet Acil Durum Müdürlüğü tedbir ve önlem için çalışmalara başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ege kıyıları için art arda verdiği tropikal fırtına uyarısı sonrası Muğla'da Afet Acil Durum Müdürlüğü tedbir ve önlem için çalışmalara başladı. Olası bir fırtına öncesi yapılan çalışmalarda ekipler araç ve gereçlerinde acil durumlarda vatandaşların ihtiyacı olan malzemelerin hazırlıklarını yapıyor.

AFAD Muğla İl Müdürlüğü bünyesindeki hem deniz hem de karada vatandaşların fırtınadan etkilenmesi durumunda kullanılması ihtimal araç ve gereçler araçlara yükleniyor. Ekipler fırtınadan etkilenecek alanlarda konuşlanmaları için son hazırlıklarını yapıyorlar.

Muğla Afet ve Acil Durumu Müdürü MustafaTemel Kışlal, "Son aldığımız meteorolojik uyarılar ışığında 30 Eylül Pazar günü salah saatlerinden itibaren il genelinde ilçeler de dahil olmak üzere şiddetli yağış ve fırtına beklenmektedir. Bunun neticesinde, su baskını, çatı uçması, direk ve ağaçların devrilmesi, hortum, yıldırım, deniz ve kara uylaşımının aksamsı, kıyılarda teknelerin zarar görmesi ve tarım alanlarının zarar görmesi gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Bu tür olumsuzluklara karşı dikkatli olunması, halkımızın gerekli tedbirleri alması gerekmektedir. Bu bağlamda Afet Acil Durum Müdürlüğü olarak acil durum planı hazırladık. Tahliye hazırlıkları yaptık, çeşitli önlemleri planladık. İnşaat sahalarının emniyet altına alınması, plajların boşaltılması, personelin teyükkuz halinde bulundurulması, araç gereç ve malzemelerin hazır bulundurulması gibi çeşitli tedbirleri aldık. Bunun yanı sıra valiliğimiz de bir genelge yayınlayarak Kaymakamlıklara, Belediyelerin ve tüm kurumların teyekkuz halinde olması, gerekli hazırlıkları yapması konusunda genelge yayınladılar. Bu konuda Kaymakamlıklarda, Belediyelerde toplantılar yapılmakta, gerekli hazırlıklar planlanmaktadır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fırtına Muğla 3. Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title