Haberler

Kediyi Kurt Zanneden Koyunlar Korkudan Birbirini Ezdi: 14 Koyun Telef Oldu

Güncelleme:

Tunceli'de ağıla giren kediyi kurt zanneden koyunlar korkudan birbirini ezdi. Yaşanan izdiham sonrası 14 koyun telef oldu.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde ağıla giren kediyi kurt zannettiği tahmin edilen koyunlar bir birini ezdi, 14'ü telef oldu, 4'ü de yaralandı.

14 KOYUN TELEF OLDU, 4 KOYUN YARALANDI

Olay, ilçeye bağlı Payamdüzü köyünde bir ağılda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mustafa Akpolat'a ait koyunların bulunduğu hayvan barınağına kedi girdi. Kediyi, kurt zannettiği tahmin edilen koyunlar, izdihama neden oldu.Bu nedenle altta ezilen 14 koyun telef oldu, 4 koyun ise yaralandı.

KOYUNLAR KORKUP BİRBİRLERİNİ EZDİ

Sabah durumu fark eden işletme sahibi Mustafa Akpolat ise durumu veteriner hekime bildirdi. Olay yerine gelen veteriner hekimler Cem Avcı ve Latif Çelik yaralı koyunların tedavisini ve telef olan koyunların ölüm sebepleri ile ilgili inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede koyunların kediden korkup birbirlerini ezdiği belirlendi.

YARALI KOYUNLARA TEDAVİ YAPILDI

Payamdüzü köyünden aldıkları vaka bilgisi üzerine bölgeye gittiklerini belirten Uzman Veteriner Hekim Cem Avcı;"Ağıl içinde 14 tane koyunun ölü olduğunu, 4 tane koyunun da yaralı olduğunu tespit ettik. Yaralı olan 4 koyunun tedavisini veteriner arkadaşla birlikte yaptık"dedi.

"KEDİDEN DOLAYI HAYVANLAR ÜRKÜP BİRBİRİNİ SIKIŞTIRDI"

Telef olan hayvanlarla ilgili bölgede inceleme yaptıklarını da aktaran Avcı," Sebep olarak içeriye bir kedinin girdiği, bu kediden dolayı da hayvanların ürküp bir birini sıkıştırdığını 14'nün telef olmasına sebep olduğu tespitinde bulunduk" diye bilgi verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çemişgezek Tunceli 3. Sayfa Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (31)

Sogomon:

Geçmiş olsun dersim insanı merhametli tüm canlara saygilidir kedi candir ha keza yiğit dersimde

7
3
yanıtYanıtla
sökanadam:

siz su genelde hinzir kiliginda gezen mahlüklarsiniz degilmi . . dersimmi tersimmi neyse iste oranin kiliksizlari. . .

yanıt0
yanıt0
Kedidir kedi:

Kedidir kedi !. seçimlerde trafolara giren kedidir o. yakalayın mendeburu !

6
3
yanıtYanıtla
AU:

Trafoyu patlatan kedidir o :)

4
5
yanıtYanıtla
mee meee:

koyunlarmi söylemis kediyi kurt zannettik diye ? :)) yazilimi yoksa sesli mesajlami söylemisler??

9
0
yanıtYanıtla
DR ETHEM:

koyun yatan bir köpek görse döner döner ona yaklaşır . kaçar ama tekrar döner ön ayaklarını yere vurarak korktuğu şeyi uyandırır ve yine kaçar. keçi bir tehlike gördü mü en sarp kayaya tırmanır veya insana sokulur yaklaşık 20 yıl yazları çobanlık yaptım, koyun en saf canlılardan biridir

yanıt4
yanıt0
akpliler:

akplilerdir o hahah

2
6
yanıtYanıtla
XY:

sen pkklısın belli

yanıt1
yanıt1
KONYA:

O hayvanlar kediye alışkındır köy yerinde kedi köpek herzaman iç içe olurlar muhtemelen kedi kılığında cindir allah bilir olayın perde arkasını bize kedi gösterilir ama farklıdır muhtemel. allah yardımcıları olsun

4
3
yanıtYanıtla
İsmini vermek istemeyen Ali:

Bu konyalılar hâkikaten sığır

yanıt1
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title