Haberler

Yıldırım Çarpıp Ölen 18 Yaşındaki Gencin Cenazesi Katır Sırtında Taşındı

Güncelleme:

Bitlis'in Hizan ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 18 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti. Koyunlarını otlatırken hayatını kaybeden gencin cenazesi, annesinin yanında, zorlu araziden katır sırtında taşındı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu 18 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti.

Olay, dün 13.00 sıralarında Hizan'a bağlı Çökekyazı köyünde meydana geldi. Koyunlarını yaylaya otlatmaya götüren 18 yaşındaki Halit Erdal yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

CENAZE KATIR SIRTINDA TAŞINDI

Bir gün arayla aynı mevkide yıldırım çarpması sonucu biri 11, diğeri 18 yaşında olmak üzere iki çocuk hayatını kaybetti. Yayla yolunun kardan kapalı olmasından dolayı cenazeyi vatandaşlar 4 saatlik yürüme sonucunda katır sırtında köy merkezine getirdi. Erdal'ın annesi oğlunun cenazesi başında saatlerce ağlayarak bekledi. Halit Erdal, ölüm nedeninin belli olması için otopsi yapılmak üzere Hizan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bitlis Hizan 3.Sayfa Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (90)

HELIKOPTER PILOTU:

Gittim ama hava çok kötüydü iniş yapamadım. Zaten çocuk vefat edeli 5 saat olmuş. Ananızın rahminden helikopter ile mi çıktınız. Taksimi lan bu. Istediğiniz an yanınızda olacak.

5
47
yanıtYanıtla
cihat:

elin adamı ta yabancı ülkelerden geliyor gezmeye dağda kaybolunca herkes seferber oluyor bizim vatandaşımıza neden katır sırtlarında geliyor yazıklar olsun

42
3
yanıtYanıtla
GÖZLÜKSÜZ:

ÇAĞ ATLAYAN DÜNYANIN GELİŞMİŞ İLK SIRALARINA YER ALAN ÜLKEMİN GERÇEK YÜZÜ CENAZELER KATIRLARLA TAŞINIYOR

18
13
yanıtYanıtla
hayrettin:

bi rahmet oku sonra dert yan terbiyesiz

yanıt7
yanıt7
gözlüksüz:

HAYRETTİN dua ile rahmet okutarak polyanacılık oynayaraktır terbiyesizlik

yanıt4
yanıt0
Karakaya:

Gözlüğünü takda konuş, Ülkemin cenazeleri katırlar veya beygirle taşınmıyor , ama gerekirse taşınırda . Cenazelerimiz yayladan bu şekilde taşınıyorsa suç ülkemin ve yöneticilerimizin değil. Ordaki cahil cimri iş bilmez ama konuşmaya geldimi seningibi iş yapmayı değil Devletine muhalefet etmeyi iyi bilir. Sen yetkililere haber verdinde gereken mi yapılmadı?

yanıt2
yanıt4
Tutsak:

Yer doğu oldu mu ayrı bir muamele sağlık ekipleri ne işe yarıyor bizden de vergi alınmıyor mu? Allah sabır versin.

18
5
yanıtYanıtla
Empati:

İnsanlara verilen değere bakın, yokmu devletin bir hava aracı?? Olan yine yoksul masum insanlara oluyor MALESEF. . .

18
4
yanıtYanıtla
zzz:

çok bilmiş bey. kurtarma durumlarında hava aracı kalkar. cenaze almaya çok nadir durumlarda gider. hayat kurtarmak mı cenaze almak mı daha onemli?

yanıt0
yanıt1
KURTULUŞ:

allah rahmet eylesin. bir anne ve baba için en zor an

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title