Haberler

Cani koca eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde cinnet getiren koca 24 yıllık karısını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 3 çocuğunun annesini katleden adam daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olayı duyan kadının yakınları ise sinir krizi geçirdi.

46 yaşındaki Zafer Kaplan, gece saatlerinde Kırşehir'in Akpınar ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki bulunan evine geldi.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Evde bulunan eşi İkram Kaplan ile iddiaya göre alkol aldığı eşi Zafer Kaplan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Zafer Kaplan, ekmek bıçağıyla eşini 27 defa bıçakladı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Karısı İkram Kaplan'ı bıçakladıktan sonra polisi arayarak ihbarda bulunan Zafer Kaplan, emniyet güçlerine teslim oldu. Aşırı kan kaybeden Kaplan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayın ardından İkram Kaplan'ın Ankara'da yaşayan ailesi Akpınar ilçesine geldi. Sinir krizi geçiren İkram Kaplan'ın babası feryat etti. Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi İkram Kaplan'ın cenazesi ise ilçe mezarlığında yakınlarının da katılımlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zafer Kaplan Yenidoğan Kırşehir Akpınar Haberler

500

Yorumlar (16)

selim:

bazı kesimlerden kadına şiddet uygulanınca bazı dernekler türkiyeyi ayağa kaldırıyor bu kadına şiddet değil mi? nerde kadın dernekleri neden sahip çıkılmıyor kadınlara ve neden bazı kadınlara özellikle sahip çıkılırken bazı kadınlar görmezden geliniyor? sizle aynı mezhepten değil başı örtülü diye mi? nerde kadın dernekleri. . .

9
13
yanıtYanıtla
KADIN DIYE AYRIŞTIRMA:

Kadın dernekleri bu nasıl bir söz insan olmalı insan. Kadına şiddet buda saçmalık ınsana şiddet. Erkeklerde eşleri tarafından öldürülüyor bu olayları kadın kadın diyerek iyice ayrıştık ve aile tam ortasından yıkılıyor artık ailenin direği babadır. Ama kadın her şey oldu günümüzde. Şiddetin hepsine hayır diyoruz. Kadın önceki zamanlarda ki gibi yerini ve sınırlarını bilirse erkekte ona şiddet uygulamaz. Yasalar acilen erkekleri eşit konuma getirecek şekilde düzeltilmeli

yanıt5
yanıt4
vahdettin bayram:

kader mahkumu adı altında üç yıl yatar sonra aftan çıkar. idam ve kısas olmadığı sürece daha çoook masum insanlar böyle katledilir bu ülkede. . .

13
8
yanıtYanıtla
ÇUKUOVALI:

Halâ mı İstanbul Sözleşmesine HAYIR ?

5
11
yanıtYanıtla
Adam:

Bir önce istanbul sözleşmesini okusaydın kadını korumak için olduğunu anlardın hem ne alaka anlamadım burada kadın öldürülmüş sen istanbul sözleşmesi diyorsun önce oku sonra fikrini savun cehaletin arkasında yürüme zira en büyük günahtır cehalet ve en büyük günahkârlardan yapar insanı

yanıt1
yanıt3
Guler:

Nafaka duzenlemesi yapilirsa istanbul sozlesmesinede ankara anlasmasinada hayir diyen yok.ama afedersiniz esek gibi yada mecbur diyerek erkeklere zulmeden kadinlarda yok degil

yanıt3
yanıt1
adama cevap:

istanbul sözleşmesi kadını korumuyor aksine bu sözleşme şiddeti körüklüyor çıktı çıkalı kadınlar gün yüzü görmedi çünkü sözleşme kadın ve erkek cinsiyeti birbirinin düşmanı gibi tanımlıyor ve lgbtyi cinisyetsizliği ön plana çıkarıyor önce sen oku o sözleşmeyi

yanıt2
yanıt1
ÇUKUROVALI:

ADAM kardeş , ben anlatamadım galiba . Halâ mı İstanbul Sözleşmesine hayır diyorsunuz ?diyorum . İstanbul Sözleşmesi yeterince uygulansa bunlar olmayacak . Tutturmuşlar kadın evliyken erkeği evde istemiyormuş . İstemez tabi . İşte olanı bu . Galiba anlatabildim

yanıt3
yanıt4
Mert:

Dünyanın neresinde bu kadar kadın cinayeti işlense yer yerinden oynar nedense topluluk bunu içine sindirmiş kabullenmiş arkadaş bu insanlar ölmeden önce yan komşuları bunların çığlıklarını en az 500 kere duymuştur neden duyarlı değiliz neden kanunlar yetersiz kanun yetersiz ise topluluk neden yetersiz. Evet bugün inandım dünya gerçekten bizi kıskanıyor.

10
6
yanıtYanıtla
Deniz Danimarka dan:

dunya bizi kiskaniyor diyenler

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title