Haberler

Eski MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Eski MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, Kastamonu'nun merkez Kuzey Kent Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Polis ekiplerinin evdeki incelemeleri sonrası cenazesi morga kaldırılan Memioğlu'nun ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Öte yandan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu (41), kendisinden haber alamayan yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

CENAZESİ MORGA KALDIRILDI

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine eve gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Memioğlu'nun cenazesi morga kaldırıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Memioğlu'nun ölüm sebebinin ise yapılacak otopsi incelemesinin ardından belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gizem Memioğlu Kastamonu İnceleme MHP 3.Sayfa Güncel Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

500

Yorumlar (12)

Onur Yener:

Zillet ittfakı tutuştu, Erdoğan'ı demokratik yollarla gönderemeyeceklerini anladılar sinsi planlarını devreye sokuyorlar.

84
183
yanıtYanıtla
Süleyman İlteriş:

Yok efendim özel afla çıkardıkları, bu işleri yapıyoruz... Merak etmeyin bugune kadar ülküdaşlar bir birine sıkmadıysa bundan sonrada sıkmaz.. Amaç belli MHP nin bir kaç eski görevlisini vur, iç çatışma de

82
158
yanıtYanıtla
Demir Acer :

madem dedigin gibi diyelim de bir soru sedat pekerin ulkucu cemaiasindaki su anki yeri nedir??? ve bu yasaklar niye? hani ulkucu ulkucuye sikmaz diyorsun ya.

yanıt32
yanıt1
Dr.Kimbel:

MHP çok tehlikeli dikkat edin

161
62
yanıtYanıtla
by nokta :

evet zaten seçim öncesi olmasıda normal. bu olaylarlada oy oranı yükselişe geçerdi. bu iş kime yarıyorsa suçlu o hiç boşuna uğraşmayın

yanıt32
yanıt26
mr.x:

eski ülkü ocakları başkanı eski kadın kolları başkanı sıra kimde zorbalar

169
26
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

Dr.kimbel :EVET MHP ÇOK TEHLİKELİ, BİZİ BÖLMEK İSTEYEN ÇAKALLAR BOZKURTLARIN ÖZELLİKLERİNİ İYİ ÖĞRENSİNLER O HANIM EFENDİYE ALLAH'DAN RAHMET DİLİYORUM ER YA DA GEÇ O KATİLLERDE CEZASINI BULACAK..

116
78
yanıtYanıtla
Deniz Yurt:

MHP terör ile arasına mesafe koysun artik

139
41
yanıtYanıtla
Demir Acer :

bunlarin hepsinin arkasinda ozel af ile icerden cikardiklari olmasin

137
34
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Birileri temizlik yapiyor.

135
18
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title