Haberler

Karaman'da 400 bin liralık damlama borusu çalan 4 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Karaman'da 400 bin liralık damlama borusu çalan 4 kişi tutuklandı Karaman'da köy ve tarlalardan 400 bin lira değerinde damlama borusu ile hurda demir malzemesi çalan 4 kişi tutuklandı.

Karaman'da 400 bin liralık damlama borusu çalan 4 kişi tutuklandı

KARAMAN - Karaman'da köy ve tarlalardan 400 bin lira değerinde damlama borusu ile hurda demir malzemesi çalan 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kılbasan köyünde bir çiftçiye ait tarla ve bağ evinden damlama borusu ile hurda demir malzemelerinin çalınması üzerine Merkez Jandarma İlçe Komutanlığı ile JASAT timleri çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştirenleri tespit edip yakalayabilmek için Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve köyde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini toplayarak incelemeye aldı. Yaklaşık 2 bin saatlik görüntüleri titizlikle inceleyen ekipler, köye giriş çıkış yaparak dolaşan 12 ve 23 plakalı kamyonetleri şüpheli olarak belirledi. Kamyonetleri plakalarından sorgulayan ekipler araçların daha öncede hırsızlık olayına karıştığını tespit etti. 12 plakalı kamyonetin Adana'nın Seyhan ilçesinde olduğunu öğrenen ekipler 23 plakalı diğer kamyoneti yakalayabilmek için şehir çıkışlarını tutarak aracı aramaya başladı. Kamyonetin Karaman merkezde dolaştığını belirleyen ekipler, araç ve içinde bulunan K.A. F.A. ve N.K.'yi yaptığı operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Zanlılar sorgularında farklı tarihlerde Kılbasan köyü ve çevresinde 11 çiftçiye ait yaklaşık 400 bin liralık damlama borusu, fıskiye, demir ve hurda malzemeleri çaldıklarını ve bu malzemeleri de Konya'nın Ereğli ilçesinde bir hurdacıya sattıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. İl Jandarma Komutanlığında tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 hırsızlık şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Kılbasan Jandarma Karaman 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title