Haberler

Kamyonetin Çarptığı Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Samsun’da kavşakta kamyonetin yandan çarparak yaklaşık 50 metre sürüklediği otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, kazada 1’i 4 aylık bebek 3 kişi de yaralandı.

Samsun'da kavşakta kamyonetin yandan çarparak yaklaşık 50 metre sürüklediği otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, kazada 1'i 4 aylık bebek 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Tekkeköy ilçesi Atatürk Bulvarı Tekkeköy Kavşağı'nda saat 15.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakup Ayyıldız idaresindeki 38 NH 892 plakalı kapalı kasa kamyonet, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir ederken kavşakta yolu karşıya geçmek isteyen Hasan Salih idaresindeki 55 VJ 037 plakalı otomobile yandan çarptı. Kamyonet, önüne aldığı otomobili yaklaşık 50 metre sürükleyerek orta refüje çıkıp güçlükle durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Hasan Salih, Yaşemin Salih (30) ve 4 aylık İbrahim Asaf Salih ile kamyonet sürücüsü Yakup Ayyıldız yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, ağır yaralanan otomobil sürücüsü Hasan Salih, tedavi altına alındığı özel hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Kazada parçalanan otomobilin içinde bulunan 4 aylık bebek ile annesinin sağ olarak çıkması görenleri şaşırttı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hasan Salih Tekkeköy Samsun 3. Sayfa Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title