Haberler

Demir çubuklarla saldırıya uğrayan öğretim üyesinin beyin ölümü gerçekleşti

Güncelleme:

İzmir'de geçtiğimiz günlerde Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle, bir kafede iki grup arasındaki kavgada demir çubuklarla saldırıya uğradı. Başına darbe alıp beyin kanaması geçiren Dicle'nin beyin ölümü gerçekleşti. Olaya karışan 3 kişi tutuklandı.

İzmir'de bir kafede çıkan tartışmada Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle demir çubuklarla saldırıya uğradı ve beyin ölümü gerçekleşti. Olayın ardından saldırgan şahıslar tutuklandı.

ÖĞRETİM ÜYESİNE DEMİR ÇUBUKLARLA SALDIRDILAR

Olay, 21 Aralık Perşembe günü Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle'nin (64) üvey kardeşleri, husumetli oldukları kişiler konusunda Dicle'den olayı çözmesi için yardım istedi. Öğretim Üyesi Salih Zafer Dicle, aradaki sorunu çözüme kavuşturabilmek adına kardeşlerinin husumetli olduğu Ç. ve D. adlı kişilerle Eşrefpaşa'daki kafede buluştu. Dicle'nin aralarında olduğu iki grup arasında tartışma çıktı. Dicle, yaşanan tartışma esnasında demir çubuklarla saldırıya uğradı.

Demir çubuklarla saldırıya uğrayan öğretim üyesinin beyin ölümü gerçekleştiSalih Zafer Dicle

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Kafedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Dicle, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başına darbe alıp beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Dicle, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Yoğun bakıma alınan Dicle'nin bugün beyin ölümü gerçekleşti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olaya karışan kişilerin ise ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi. Dicle'nin beyin ölümü gerçekleştikten sonra şahıslar için tekrar gözaltına alınmasına yönelik kararın çıktığı ve gözaltına alınan 3 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyin Ölümü Beyin Ölümü Salih Zafer İzmir Dicle Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (6)

Nilay Durmaz:

İdam idam idam

99
12
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

Mutlaka...

yanıt20
yanıt3
Metin Yalcin:

Nasıl bir sorun çözme toplantısı anlamak mümkün değil ..

108
1
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

Malesef Türkiye Cumhuriyeti Devletinin cezaları caydırıcı değil. Mazlum zilletinde, zalim izzetinde kalıyor. Adalet tam olarak sağlanamıyor. Devlet halkının sesini dinlemeli ve idamı geri getirmelidir.

73
4
yanıtYanıtla
Sentello Djhalou:

İzmir de grup halinde gezen doğulu gençler tehlike saçıyor..

5
4
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

Olaya bak amv adam ölmeden de alıp tutuklamıyorlar .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title