Haberler

Sevgilisinin evli olduğunu öğrenince ilişkisini bitiren kadın, çocuklarının gözleri önünde öldürüldü

Güncelleme:

İzmir'de 4 ay önce tanıştığı erkek arkadaşının evli olduğunu öğrenen kadın, ilişkiyi bitirmek istedi. Ancak 40 yaşındaki kadın, evine kadar gelip kendisini rahatsız eden şahsın tabancayla ateş etmesi sonucu çocuklarının gözleri önünde vurularak yaşamını yitirdi.

7 Ocak saat 12.30 sıralarında Salih Omurtak Mahallesinde 4 ay önce tanıştığı ve daha sonra evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı M.A.'dan ayrılmak isteyen 40 yaşındaki Necmiye Vural, evine gelen ve burada oğlu ile tartışmaya başlayan M.A.'nın tabancayla ateş etmesi sonucu karnından vuruldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, evde bulunan kızı ve oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bu esnada şüpheli M.A., aracına binerek hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese gelen 112 Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde Vural'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Vural'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İTİRAF ETTİ

Öte yandan, M.A., polis ekiplerince Karşıyaka ilçesindeki iş yerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyete götürülen zanlının ilk ifadesinde olayı ret ettiği fakat devam eden sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (10)

Ahmet AKGÜL:

kadınlar sevgili tutma işinden vazgeçmeli yaw. sevgili ne dmek, namus meselesi bu. evlenmek istiyorsanızda meşru yollardan dini kanallardan yapın. harama helale dikkat ederseniz Allahta korur.

130
23
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Kadın çocuklarının gözü önünde öldürüldüğüne göre kadın da evliymiş. Evli kadının sevgilisi kocasıdır. Başka ne sevgili arıyor ki, sevgili arıyorsa önce kocasından boşansın. Tabi ki hiçbir sebep bir insanı öldürmeye sebep olamaz.

43
96
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Nereden biliyorsun evli olduğunu kadın büyük ihtimalle eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş duldur. Ölmüş insana dahi bilip bilmeden iftira atmayın.

yanıt80
yanıt5
haksız mıyım:

SEVGİLİLİK OUT, EVLİLİK İN...

74
5
yanıtYanıtla
Kamil Buyrat:

Nerde piskopat manyak varsa hep Turkiyede birikmiş. Bunlara iyilik yaramaz rahatlık batıyor.

61
4
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Adi adam sahtekar birde elin garibini vurmuş.cezaevi ne diyecek sana...

55
4
yanıtYanıtla
SULTAN ASLAN:

Allah belanı versin be Adam.! Ne istedin gencecik kadından? Çocuklarına ve kendisine güzel bir yuva kurmanın peşindeydi o anne sadece, sen ise uçkurunu tatmin etmenin peşinde idin iki kadına da yalan konuşup onları aldatarak.

46
4
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Niye bir Türk ile beraber oldun ki yunan bulamadınmı simdi hayatta olurdun

16
25
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

yunanlılar geniş mi diyon yani

yanıt15
yanıt15
Bilge Tanrıöver :

Ben sadece çocuklara üzülüyorum

28
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title