Haberler

Isparta'da Otomobil Bisiklete ve Yayaya Çarptı

Güncelleme:

Isparta'da bir otomobil, cadde üzerinde seyir halinde olan bisiklete çarptıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Isparta'da otomobil cadde üzerinde seyir halinde olan bisiklete, ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, Isparta Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Celalettin G. idaresinde 07 LB 601 plakalı otomobil, ilk önce cadde üzerinde seyir halinde olan İbrahim G.'nin kullandığı bisiklete, ardından direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yaya Bahar B.'ye çarptı. Çarpmanın şiddeti ile İbrahim G. ve 1738 Sokak'a doğru savrulan yaya yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza anları cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin seyir halinde olan bisikletliye, ardından sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki yayaya çarptığı anlar yer aldı. Çarpmanın etkisi ile yayanın savrulduğu ve çevredeki vatandaşların yayanın yanına koşarak yardımda bulunduğu görüldü.

Öte yandan, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ekipler tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Isparta Güvenlik Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ankara'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title