Haberler

Husumetlilerinin başlarına ödül koyduğu aile,1 yıldır korku içinde yaşıyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da husumetlileri tarafından defalarca saldırıya uğrayan ve başlarına ödül konulan aile yardım bekliyor. 1 yıldır ölüm tehditleri aldığını söyleyen aile, "Bizi silahla tarıyorlar. Başımıza gelmeyen kalmadı. Bizden bir kişiyi öldürene ödül vereceklermiş. Şimdi de aracımızı kundakladılar" diyerek yardım istedi.

Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesinde meydana gelen olayda, akraba iki aile arasında geçtiğimiz yıl kız alıp verme meselesi yüzünden husumet başladı. Husumet sonrası Açıkgöz ailesi, bir yıl içerisinde kız tarafı yakınları tarafından onlarca kez taşlı, sopalı ve bıçaklı saldırıya maruz kaldı.

ARAÇLARI KUNDAKLANDI

Yaşanan son olay ise kundaklama oldu. Aileye ait park halindeki minibüs, gece saatlerinde yine iddiaya göre husumetliler tarafından üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Araçlarının kundaklandığını fark eden aile, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı yangın sonrası minibüs kullanılamaz hale geldi. Polis, kundaklamayı yapan 2 şüphelinin kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

"BÜTÜN MAHALLE ŞİKAYETÇİ"

Ailenin büyüklerinden İbrahim Açıkgöz, "Husumetli olduğumuz karşı taraf tam bir yıldan beri defalarca bizim eve saldırıda bulundular. Sokakta sürekli taşlı saldırı oluyor. Bütün mahalleli şikayetçidir. En son olayda aracımızı kundakladılar. Bir an önce bu duruma el atılmasını istiyoruz" dedi.

"SÜREKLİ ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUZ"

Saldırıya uğrayan ve aracı kundaklanan aile üyelerinden Gökhan Açıkgöz, "Ağabeyimin boşanma davasından dolayı akrabalarımızla başlayan husumetimiz bir yıldır devam ediyor. Sürekli ardı kesilmeyen saldırılara maruz kalıyoruz. Bizi sokak ortasında silahla taradılar. Komşumuz başından yaralandı. 12 kardeşiz bir yıldan beridir çıkıp bir iş yapamıyoruz. Sürekli ölüm tehditleri alıyoruz. En son duyduğumuza göre başımıza ödül koymuşlar. Uyuşturucu bağımlılarına para veriyorlar, gidip bunları darbedin, bıçaklayın diyorlar. Bizden bir kişiyi öldürene ödül vereceklerini söylemişler. Bu husumetin bitirilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa 3. Sayfa Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (10)

Hanos:

Lan ne vahşi adamlarsınız

27
1
yanıtYanıtla
kardeş:

hatalı yazmışsın kardeş. adam mı bunlar

yanıt6
yanıt0
Kağan:

Dinimiz bu cahiliye toplumlarına geldiği zaman kan davasını, kin gütmeyi yasaklamıştı ama gene hortlamış insanoğlunda kötü özellikler.

15
0
yanıtYanıtla
cem:

kaymakam senne iş yaparsın gücün yetmezmi emniyet sende degilmi

14
0
yanıtYanıtla
Nihat kaya:

Devlet işte olmayana kadar gelmez

10
1
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

işini düzgün yapan yetkililerin olduğu yerde böyle olaylar olmaz olsa da devamı gelmez. Yazık günah halka . Halka hizmet hakka hizmet anlayışının olmadığı yerde her şey olur.

8
2
yanıtYanıtla
vezır:

polıs bıle kacıcaktı. . kac kısı gelıyolarsa. . oralara ozel harekatcı verıcen baska turlu olmaz . . yasalarıda bıraz esnetıcen bak nasıl adam edıolar

9
1
yanıtYanıtla
Can:

1987 neydiseniz 34 yıl sonra gene aynisiniz. Cahiller

8
0
yanıtYanıtla
SEBEP:

NEDEN NE PEKİ

0
2
yanıtYanıtla
Medeniyet:

Bu olayı yapanda medeni insan değildir, olaya neden arayanda. İnsan öldürmek ve sebep çok saçma. Tam bir dangalaksın.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title