Haberler

Hiç Durmadan Kaşınan Çocuğun Feryadı: Ölmek İstiyorum Anne

Güncelleme:

Adana'da, aynı sebepten abisini de kaybeden bağışıklık sistemi doğuştan bozuk, 9 yaşındaki çocuğun "Artık ölmek istiyorum" feryadı yürek burkuyor.

Adana'da, bağışıklık sistemi doğuştan bozuk olan Halil Çiftçi'nin (9) dramı, yürek burkuyor. Henüz 7 aylıkken 'hiperimmunglobulin' diye adlandırılan bağışıklık sistemi hastalığı ortaya çıkan ve durmaksızın kaşınan küçük Halil, "Anne, artık ölmek istiyorum" diye feryat ediyor.

7 AYLIKKEN HASTALANDI

Adana'da yaşayan Çiftçi ailesinin oğlu Halil Çiftçi'de, 7 aylıkken 'hiperimmunglobulin' (Vücuttaki bakteri, virüs, kanser gibi yabancı virüslerden koruyan bağışıklık sistemi) hastalığı baş gösterdi.

Hiç Durmadan Kaşınan Çocuğun Feryadı: Ölmek İstiyorum Anne

VÜCUDUNDA KIZARIKLIKLAR VE YARA OLUŞTU

Hastalığa bağlı olarak 4 aydır kaşıntıları artıp, dayanılmaz hale gelince küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerleri kızararak, yara oldu. Acı içinde kıvranan ve durmaksızın kaşınan Halil Çiftçi'nin ağlayarak, "Anne, artık ölmek istiyorum" demesi yürek burktu.

AYNI HASTALIKTAN BİR OĞLUNU KAYBETTİ

İlk çocukları Anıl Çiftçi'nin de aynı hastalıktan yaşamını yitirdiğini belirten anne Emine Çiftçi, "Halil'e hamileyken, doktora gittim. İlk oğlumun da bu hastalıktan öldüğünü söyledim. Çocuğum, ilk zamanlar sağlıklıydı; bu hastalık tekrar karşımıza çıkınca mahvolduk" dedi.

'ÖLMEK İSTİYORUM' DİYE AĞLIYOR

Hastalığı nedeniyle artık okula da gidemeyen oğlunun, hiç durmadan kaşındığını belirten anne Çiftçi, "Oğlum, kaşınmaktan her yerini kanatıyor; geceleri 'Ölmek istiyorum' diye ağlıyor. Krem, ilaç hiçbir şey fayda etmiyor. Kaşıntı için sadece bir merhem kullanıyoruz.

"ÇARE BULAMADIK, YARDIM BEKLİYORUZ"

Sürekli deri döküyor. Saatlerce kaşınıyor. Çocuğumuz, gözümüzün önünde eriyor. Kentteki hastanelerin dışında İstanbul ve Ankara'daki merkezlere başvurduk. Çare bulamadık. Yardım bekliyoruz" diye konuştu.

'MÜHENDİS OLMAK İSTİYORUM'

Okul hayatında çok başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen Halil Çiftçi ise "Bu hastalıktan kurtulursam mühendis veya mucit olmak istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Halil Çiftçi 3.Sayfa Sağlık Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (54)

fatma demir:

allahım önce sen yardım et sonra devlet büyüklerine iş adamlarına sanatçılara ne kadar kurum ve kuruluş varsa hepinize yalvarıyorum bu çocuğa yardım edin çaresizlik çok kötü şu an kendim bişey yapamama çaresizliğnden içim içimi yiyor birde onları düşünün

13
0
yanıtYanıtla
İRFAN:

EUZ-U Bİ İZZETİLLAHİ VE KUDRETİHİ MİN ŞERRİ MA ECUDU VE ÜHAZİRU. ALLAHIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH

11
2
yanıtYanıtla
corci:

tamam 3 güne düzelir artık, ilaçları kesebilirsiniz.

yanıt1
yanıt10
ASLI:

AYNI HASTALIKTAN MÜZDARİP OLURSANIZ BİR GÜN. . . SİZ DİNSİZLER ATEİSTLER ŞEYTANDAN YARDIM DİLEYİN. CORCİ BEY BAKALIM NE KADAR YARDIM EDER SİZE. . .

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

Eş Safi isminin hürmetine bu yavrumuza acil şifa ver Ya-Rabbim.

12
0
yanıtYanıtla
mehmet demir:

kurban olduğum allahım sen yardım et sabahtan beri dönüp dönüp bu habere bakıyorum ama elimden birşey gelmiyor ALLAH rızası için birşey yapabilecek biri varsa yardımetsin

11
0
yanıtYanıtla
gül:

allah şifa versin çok zor

10
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

ALLAH bu masum yavrumuza şifa versin. Üzülmemek elde değil.

9
0
yanıtYanıtla
Abiniz:

Offfffffffffffff içimi yaktı çocuğun feryadı Rabbim yardım et

9
0
yanıtYanıtla
ASLI:

yani. . . . bizdekine de dert diyoruz ya bazen. . . ALLAH affetsin. RABBİM şifa versin inşallah. . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title