Haberler

Halatı Kopan Asansörden Düşen Çift Ağır Yaralandı

Adana’nın Kozan ilçesinde kendi yaptıkları asansöre binen çift, halatı kopan asansörün yere çakılması sonucu ağır yaralandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde kendi yaptıkları asansöre binen çift, halatı kopan asansörün yere çakılması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çanaklı Mahallesi Çanaklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yolu üzerindeki üç katlı müstakil binada meydana geldi. Hatice Demiryürek (52) ve engelli eşi Ali Demiryürek (57) evlerinin üçüncü katına çıkmak üzere kendi imkanları ile yaptırmış oldukları kafes olarak tabir edilen asansöre bindi. Ali Demiryürek tekerlekli sandalyesi ile eşi ise ayakta bindikleri asansör ile evlerinin üçüncü katına çıktıkları anda halatın kopması ile Demiryürek çifti üçüncü kattan aşağı düştüler. Sesi duyan komşuları hemen 112 acil müdahale ekiplerine haber verdiler. Olay yerine ambulans, polis ekipleri ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen iki ayrı ambulans ile asansörden düşen Demiryürek çifti Kozan Devlet Hastanesi acil polikliniğine kaldırıldı. Demiryürek çiftinin hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan olayı duyarak eve gelen Demiryürek çiftinin yakınları ise fenalık geçirdi.

Olayı gören komşuları ise Ali Demiryürek'in ayaklarından engelli olduğu ve tekerlekli sandalye kullanarak evinden dışarı çıkabildiğini ve bu yüzden üç katlı müstakil evlerine kafes olarak tabir edilen asansör yaptırdıkların ifade etti. Olayı gören bir komşusu ise Demiryürek çiftinin tam üçüncü kata çıktıkları anda asansörün halatının koptuğunu ve birden üçüncü kattan aşağı düştüklerini ifade etti.

Polisin olayla ilgili soruşturmayı başlattığı öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanaklı Kozan 3.Sayfa Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title