Haberler

Hafif ticari otomobil tıra arkadan çarptı: 4 yaralı

Güncelleme:

Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki hafif ticari otomobil, aynı yönde seyreden tıra arkadan çarptı.

Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki hafif ticari otomobil, aynı yönde seyreden tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu Körez kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak yönünden İzmir yönüne doğru seyir halinde olan Furkan T. (24) idaresindeki FIAT marka 01 BNE 65 plakalı hafif ticari otomobil, aynı yönde seyreden Sefa Ö. (52) idaresindeki 03 AB 383 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobil içerisindeki şoför Furkan T. (24) ve yolcu olarak bulunan Volkan K., Murat T. ile Murat Can D. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ankara Manisa 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title