Haberler

Sokakta çatışırken bir kişiyi öldüren kayınpeder, damat ve arkadaşına 54 yıl 6 ay hapis

Güncelleme:

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde aralarında kavga ederken girdikleri silahlı çatışma neticesinde balkonda oturan bir kişinin ölümüne sebebiyet veren kayınpeder, damat ve damadın arkadaşının duruşmasında karar çıktı. 3 kişiye toplamda 54 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

21 Ekim 2020'de Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak'ta meydana gelen olayda, Faruk Türk yanına arkadaşı Faruk Kahraman'ı da alarak, boşanma aşamasında olduğu eşinin babası Mehmet Akdemir ile bir araya geldi. Faruk Türk ve kayınpederi arasında iddiaya göre tartışma çıktı.

SAÇMALAR BAŞINA İSABET ETTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Faruk Türk ve kayınpederi arasında silahlı çatışma yaşandı. Bu sırada evinin balkonunda oturan Taner Çakmak isimli şahıs ise başına isabet eden saçmalar ile hayatını kaybetti. Faruk Türk ve olaya karıştığı belirlenen arkadaşı Faruk Kahraman tutuklandı. Mehmet Akdemir ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sokakta çatışırken bir kişiyi öldüren kayınpeder, damat ve arkadaşına 53 yıl 6 ay hapis

BERAATLERİNİ İSTEDİLER

Olayla ilgili görülen duruşma Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam etti. Duruşmaya taraf avukatları, tutuklu sanıklar Faruk Türk, Faruk Kahraman ve tutuksuz sanık Mehmet Akdemir katıldı. Son sözleri sorulan sanıklar, suçsuz olduklarını ifade ederek beraatlerini istedi.

3 SANIĞA TOPLAMDA 54 YIL 6 AY CEZA

Mahkeme heyeti sanıklar hakkında ayrı ayrı indirim uygulayarak; Faruk Türk ve Faruk Kahraman'ın Taner Çakmak'ı 'olası kast ile öldürme' suçundan ayrı ayrı 17 yıl 6 ay ile cezalandırılmalarına, Faruk Türk'ün Mehmet Akdemir'e karşı 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 6 yıl 3 ay ile cezalandırılmasına, Faruk Kahraman'ın ise Mehmet Akdemir'e karşı 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 5 yıl 7 ay hapis cezası ile cezalandırılmalarına karar verdi. Ayrıca Mehmet Akdemir'in Faruk Türk ve Faruk Kahraman'a karşı 'öldürmeye teşebbüs' suçundan 7 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Faruk Türk Kocaeli Körfez kavga Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (1)

ferfer :

masum biri ölmüş bunların yüzünden,aldığı ceza 3 yıl 5 yıl komik bir adalet sistemi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title