Haberler

Son dakika haber: Konya'da patlayıcı madde fabrikasına ait çadırda yangın: 2 yaralı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir patlayıcı madde fabrikasına ait içerisinde kimyasal boya bulunan çadırda çıkan yangında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir patlayıcı madde fabrikasına ait içerisinde kimyasal boya bulunan çadırda çıkan yangında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesinde bulunan bir patlayıcı madde fabrikasına yaklaşık 150 metre mesafede kurulu bulunan ve içerisinde kimyasal boya olan çadırda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında fabrika sahiplerinden İbrahim S. (31) ile Şaban T. (37) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Şaban T. ise Konya'ya sevk edildi. Çadırdaki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Üzümlü Konya 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title