Haberler

Gümüşhane'de TIR İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Gümüşhane - Kelkit karayolunda otomobille TIR'ın çarpışması sonucu gerçekleşen feci kazada 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Gümüşhane Kelkit karayolunda otomobille TIR'ın çarpışması sonucu gerçekleşen feci kazada 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

TIR İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Gümüşhane'den Kelkit istikametine giden Nazım A. (40) yönetimindeki 28 K 1630 plakalı Tır, merkeze bağlı Yeniköy köyü Ulukale Mahallesi yol ayrımında karşı yönden gelen Ömer Ataş idaresindeki 25 LN 837 otomobille kafa kafaya çarpıştı.

ARAÇ, ÇARPMANIN ETKİSİYLE HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Ataş, Müslüm Öztürk (22), Fırat Yıldırım (21) ve Heybetullah Bahçecioğlu (36) bölgeye gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Heybetullah Bahçecioğlu ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü Ataş ile araçta bulunan Öztürk ve Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapanan Gümüşhane-Kelkit karayolu kazaya karışan araçların yoldan çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fırat Yıldırım Gümüşhane Yeniköy Kelkit 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

500

Yorumlar (12)

ALPER Ç:

BEN ELEŞTİRİNCE YORUM YAPINCA BAZI TÜRK VE MÜSLÜMAN CANAVAR SEVERLERİN ZORUNA GİDİYOR. . ARAŞTIRIN BAKIN DÜNYADA EN ÇOK TRAFİK KAZASI VE ÖLÜM OLAYI NEREDE OLUYOR, EN ÇOK DOLANDIRICILIK OLAYI NEREDE HANGİ ÜLKEDE OLUYOR, AİLE İÇİ ŞİDDET, ENSEST İLİŞKİ VE PEDOFİLİ DE HANGİ ÜLKELERDE ÇOK YAYGIN. . SEBEPSİZ YERE ADAM ÖLDÜRMEDE YİNE DÜNYA ŞAMPİYONU KİM?. . ANCAK BİZ BİR MÜSLÜMAN ÜLKEYİZ. . ŞİMDİ YAZIMI OKUYANLARA SORUYORUM, BİZ MÜSLÜMAN MIYIZ YADA MÜSLÜMAN ROLÜ YAPAN İNSANLAR MIYIZ?. .

10
4
yanıtYanıtla
kuran hakim olsun bize savaş bitsin:

mınafıklar

yanıt1
yanıt3
ünal özer:

zeka öüzrlü yaratık bak abd de suç oranlarına ya da almanyadaki veya Hindistan rusya İngiltere fransa Yunanistan, italya mesela. Bunun Müslümanlıkla hıristiyanlıkla ne ilgisi var, italyadaki gaspçı hırsız hıristiyan diye yapıyor bizdeki Müslümanım ama yaparım mı diyor, beyinsiz diğer ülkelerde ülkelerinin adını kötüye çıkaracak sansasyonel olaylar sansürleniyor , biz de sen ve senin gibilere ellerindeki tlf la dünayaya bildirim yapıyor. sizlerde beyin yok fark bu

yanıt3
yanıt1
Alper ç:

ünal özer senin dilini keserim sonradan görme müslüman, cahil olma oku

yanıt1
yanıt0
cvp yazan adam:

senden ala munafık var mı ki putperest!

yanıt1
yanıt0
Opel yetkilisi görün:

Yaptınız araba 3 can aldı Alman arabaları sağlam derler bide

2
10
yanıtYanıtla
Uğur:

O modelde o yılda üretilen hiç bir araç tırla kafa kafaya çapışıpta sağlam çıkmaz isterseniz 2018 model araç olsun marka model fark etmez boşa yorum yapmayalım

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

insan gibi kullanmıyor şu tır ve kamyon şoförleri . . . yazık günah ya dikkatli olun biraz

10
2
yanıtYanıtla
KARA:

Rahmetli MÜSLÜM ve HEYBETTULLAH Çok değerli arkadaşlarım idi ALLAH C. C rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine sabır versin inşallah. . . LÜTFEN boş boş yorum yapmayın ölmüşler tanımıyorsunuz yazık günah. . .

2
0
yanıtYanıtla
xyz:

ÜNAL ÖZER sen tam bir çüftlik öküzüsün senin gibi adam çok bu dünyada herkes bunu biliyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title