Haberler

Gölete Giren 2 Öğrenciden Biri Boğuldu, Diğeri Kayboldu

Güncelleme:

Muş'tan gezi amacıyla geldikleri Van'ın Muradiye ilçesinde gölete giren lise öğrencilerinden biri boğuldu, biri kayboldu. Arama çalışmalarına sabah devam edilecek.

Muş'tan gezi amacıyla geldikleri Van'ın Muradiye ilçesinde gölete giren lise öğrencilerinden biri boğuldu, biri kayboldu.

3 ÖĞRETMEN, 13 ÖĞRENCİ ŞELALEYE GİTTİ

Alınan bilgiye göre, Muş'tan kente gelen Bulanık Said Nursi Anadolu Lisesinde görevli 3 öğretmen ve 13 öğrenci, akşam saatlerinde Muradiye ilçesindeki şelaleye gitti.

3'Ü YÜZMEK İÇİN GÖLETE GİRDİ

Fotoğraf çektirerek arkadaşlarıyla eğlenen öğrencilerden 3'ü, yüzmek amacıyla bölgedeki gölete girdi. Çamurlu zemine batan öğrencilerden Murat Mutlu, kıyıya ulaşarak kurtuldu, Özcan Daşğın ile Özcan Cantepe ise kısa sürede gözden kayboldu.

Mutlu'nun yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleriyle çevredekiler, Daşğın'ın cansız bedenine ulaştı. Cantepe'yi arama çalışmaları ise sonuç vermedi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA SABAH DEVAM EDİLECEK

Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmalarına sabah erken saatlerde devam edileceği öğrenildi.

Sudan çıkarılan Daşğın'ın cesedi, otopsi için Muradiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıyla ikindi namazının ardından şelaleye geldiklerini belirterek, "Burada arkadaşlarla fotoğraf çektik, daha sonra aşağıya indik.

Arkadaşlarım Özcan Daşğın ve Özcan Cantepe'yle suya girdik. İki arkadaşım suya batınca ben korktum, geri döndüm, onlar geri çıkamadılar.

Çevreden yardım istedim. Çevredeki arkadaşlar ve itfaiye ekibi, Özcan Daşğın'ı çıkardı ancak diğer arkadaşıma ulaşılamadı." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Murat Mutlu Bulanık Muş 3. Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

500

Yorumlar (2)

''......:

Türkiyedeki ögretmenlerin kendileri egitimsiz, ve maalesef büyük bir Kismida ukala

12
3
yanıtYanıtla
GÜNÜN SÖZÜ EY ALMANYA SENİN DERDİN NE:

Sezon açıldı, vatana, millete hayırlı olsun. Yüzme ile yürümenin aynı önemde olduğunu birgün öğreneceğiz inşallah. Pardon cep telefonlarında yüzme öğreten bölüm var mı?

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title