Haberler

Genç Kartallar Haftası'ında Düzenlenen Gösteriler Nefes Kesti

Genç Kartallar Haftası'ında düzenlenen gösteriler nefes kesti "Genç Kartallar Haftası" bu yıl da coşkuyla kutlandıİSTANBUL - Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Kartallar Haftası' etkinliği bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Genç Kartallar Haftası'ında düzenlenen gösteriler nefes kesti

"Genç Kartallar Haftası" bu yıl da coşkuyla kutlandı

İSTANBUL - Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Kartallar Haftası' etkinliği bu yıl da coşkuyla kutlandı. Etkinlik kapsamında "Mor Menekşe" isimli özel uçakla gösteri yapan Türkiye'nin profesyonel akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk nefes kesen bir gösteriye imza attı. Etkinlik boyunca devam eden heyecan dolu şovları vatandaşlar ilgiyle izledi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Kartallar Haftası' etkinliği bu yıl da coşkuyla kutlandı. Hava Harp Okulu Komutanlığı ve diğer askeri kurumların tanıtılması ve halkın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olan sevgisinin arttırılması amacıyla Hava Harp Okulu'nun Yeşilyurt Yerleşkesi'nde düzenlenen etkinlik halka açık olarak gerçekleştirildi.

Binlerce kişinin katıldığı program Harbiyeli Orkestra Konseri ile başladı. Konserin ardından pilot adaylarını uçuşa alıştırmak ve uçuşa olan meraklarının arttırılması amacıyla kullanılan T41 uçakları ile pasaj geçişi düzenlendi. T41 uçuşları ile izleyiciler heyecanlı dakikalar yaşadı. Pasaj geçişlerinin bitmesiyle Hava Harp Okulu mehteran takımı çaldığı marşlar ile dinleyicilerinin gönlünü fethetti. Mehteran takımının ardından Türkiye'nin profesyonel akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, 'Mor Menekşe' adlı özel uçak ile gösteri yaptı. Mor Menekşe uçağıyla havada adeta dans eden Öztürk'ün gösterisi izleyiciler tarafından hayranlıkla izlendi.

Etkinliğe katılan Erdal Üzer, programın Türkiye'nin ürettiği uçakları görmek ve daha yakından incelemek için bir fırsat olduğunu söyledi. Üzer "Uçaklarımızı pilotlarımızı görmek ayrı bir güzel. Fuar etkinlik alanı da çok güzel halka da açık zaten. Esas amacım oğlum içindi gelsin görsün diye" şeklinde konuştu.

Bir başka katılımcı Hasibe Doğan ise etkinliğe katılmanın kendisine gurur verdiğini söyleyerek, "Böyle şeyleri görmek insana gurur veriyor. Geleceğimiz için çocuklarımız için çok güzel bir şey, insan gururlanmadan edemiyor. Havacılık sektöründe bu kadar ilerlediğimizi bilmiyordum okul olarak. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Savunma Bakanlığı Ali İsmet Öztürk Türkiye Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title