Haberler

Geçen Yıl Bıçakla Yaraladığı Kocası Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

Kütahya'da geçen yıl şiddet uygulayan eşi Mustafa Kandemir'i göğsünden bıçaklayan Vildan Kandemir, bu sabaha karşı kocası tarafından tüfekle öldürüldü.

Kütahya'da 28 yaşındaki Vildan Kandemir, geçen yıl bıçakla yaralayıp ardından gözyaşı döktüğü eşi 29 yaşındaki Mustafa Kandemir tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan Mustafa Kandemir'i arıyor.

ALKOL ALIP KAVGA ETTİLER

Olay, saat 04.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Selimiye Caddesi'nde meydana geldi. Oturdukları apartmanın ikinci katındaki evlerinde alkol aldıkları belirtilen Mustafa Kandemir ile eşi Vildan Kandemir arasında tartışma çıktı.

5 EL ATEŞ AÇIP KAÇTI

Kavgaya dönüşen olayda Mustafa Kandemir av tüfeğiyle eşi Vildan Kandemir'e 5 el ateş edip kaçtı.


APARTMAN SAKİNLERİ POLİSE HABER VERDİ

Silah sesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurulan Vildan Kandemir'in ölmüş olduğunu belirledi.


POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Genç kadının cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Mustafa Kandemir'i yakalamaya çalışıyor.


VİLDAN GEÇEN YIL EŞİNİ BIÇAKLAYIP GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

Öldürülen Vildan Kandemir, Kütahya'da 5 Ağustos 2015 tarihinde alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Mustafa Kandemir'i göğsünden bıçakla yaralamıştı. Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söyledi.

Vildan Kandemir bir süre cezaevinde tutuklu olarak kaldıktan sonra tahliye oldu, eşi Mustafa Kandemir de hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Kandemir çifti bu olayın ardında tekrar birlikte yaşamaya başladı. Mustafa Kandemir'in çeşitli suçlardan poliste suç kaydığının olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kandemir Selimiye Kütahya 3.Sayfa Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title