Haberler

Gaziantep'te İşitme Engelli Yabancı Uyruklu Şahıs Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Gaziantep'te şehir içi yolcu taşıma otobüsünün çarptığı işitme ve konuşma engelli yabancı uyruklu şahıs, hastanede hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gaziantep'te şehir içi yolcu taşıma otobüsünün çarptığı işitme ve konuşma engelli yabancı uyruklu şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 7 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, 30 Kasım 2023 günü Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, konuşma ve işitme engelli yabancı uyruklu Muhammed İd'e (46) plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen şehir içi yolcu taşıma otobüsü çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan 6 çocuk babası Muhammed İd, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Muhammed İd, gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 7 günlük yaşam savaşını kaybetti. Hayatını kaybeden yabancı uyruklu şahsın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Ölüm Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title