Haberler

Eskişehir'de Okul Çevreleri ve Servisler Denetlendi

Güncelleme:

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servislerde gerçekleştirilen denetimlerde kusurlu sürücülere ve işletmelere cezai işlem uygulandı. Ayrıca şüpheli şahıslarla ilgili sorgular yapıldı.

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince okul çevreleri ile servislere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kusurlu sürücülere ve işletmelere cezai işlem uygulanırken, onlarca şüpheli şahısla ilgili sorgu yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, belirli tarihler arasında polis ve jandarma tarafından okul çevreleri ile okul servislerinde denetim yapıldı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce okul servislerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, 110 okul servis aracı ve şoförü kontrol edildi. Kusurlu görülen 1 okul servis aracı ve şoförüne Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince toplam 6 milyon 439 bin TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı teslim edildi. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan denetimlerde ise 52 adet okul servis aracı kontrol edilirken, çalışmalar sonucunda kusurlu görülen 2 okul servis şoförüne bin 380 TL ceza kesildi. Denetimlere ilave olarak okul servis şoförleri ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları konusunda trafik eğitimleri verildiği öğrenildi.

Okul çevrelerinde toplam 302 devriye faaliyeti yürütüldü

Polis ekiplerince okul çevrelerinde gerçekleştirilen 189 devriye faaliyetinde 3 kahvehane, 10 market-tekel, 2 kafe, 78 okul çevresi/park kontrolü, 43 okul ziyareti yapılırken, 108 şüpheli sorgulandı. Çalışmalar sırasında kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 8 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Ayrıca 2 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan, ruhsatsız faaliyet gösterildiği tespit edilen 1 kafeye ve 2 şüpheliye ise okul çevresinde yanlarında kesici-delici alet taşımaktan gerekli cezai işlem uygulandı. Jandarma ekiplerinin denetimlerinde ise, 113 devriye faaliyetinde gerçekleştirildi. Çalışmalarda 50 bakkal ve market, 51 kahvehane, 35 park ve bahçe kontrolü ile 43 okul ziyareti yapılırken, 183 aracın ve 405 şahsın sorgulandığı bilgisi edinildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Jandarma Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title