Haberler

Eskişehir'de Alkollü Sürücü Kaza Yaptı, Ehliyetini İkinci Kez Kaybetti

Güncelleme:

Eskişehir'de alkollü bir sürücü, kaza yaptıktan sonra ehliyetini ikinci kez kaybettiğini söyledi. Sürücü, daha önceki ehliyetini de alkolden kaybettiğini belirtti. Kazada hafif yaralanan sürücüye para cezası kesildi.

Eskişehir'de dün gece kaza yapan sürücü, ehliyetini alkolden ikinci kez kaybettiğini söyleyerek, "Yapacak bir şey yok, ikinci kez kaybettim. Önceki de alkoldendi, yine alkolden" dedi.

Eskişehir çevreyolu Ankara istikametinde ilerleyen 09 AAE 258 plakalı otomobilin sürücüsü H.A.S. (24), iddiasına göre, bir tırın arkasından çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontroden çıkan otomobil metrelerce sürüklendikten sonra yolun orta şeridinde kaldı. Olay yerine polis ekibi sevk edildi. Aracı ağır hasar almasına rağmen kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü H.A.S.'nin rahat tavırları şaşırttı. Polislere çok az alkol kullandığını ve alkometreye üflemek istemediğini söyleyen sürücünün 2.08 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye polis ekiplerince 21 bin 52 TL para cezası kesildi.

"Alkolden kaybettim, şu an tekrar geri alacaklar galiba"

Polisin işlemlerinin ardından İHA muhabirine kazanın nasıl olduğuna dair röportaj veren H.A.S., geçtiğimiz eylül ayında ehliyetini aldığını ve ikinci kez alkolden ehliyetinin alındığını belirtti. H.A.S., "Uluönder Mahallesi'nden yola çıktım. 70-80'le ilerlerken bir tır arkamdan dokundu ve sağa doğru arabam ilerlemeye başladı. Arabam ilerlemeye başlayınca bir anda ben de dengeyi sağlayamadım. ve araba dönmeye başladı. Kendi etraf Dönünce sağa vurunca da şöyle söyleyeyim, yastıklar açıldı. Yastıklar açınca yüzümü oraya doğru vurdum. Hani şu şekilde ehliyetimi, eylülün sonunda aldım. Daha önce alkolden, kaybettim. Şu an tekrar geri alacaklar galiba. Yapacak bir şey yok. İkinci kez kaybettim. Önceki de alkoldendi, yine alkolden. Allah razı olsun. Teşekkür ederim hepinizden" dedi.

Verdiği röportaj sonrası otomobilinin tamponunu taşıyan H.A.S., aracı çekiciye bindirilirken bayıldı. Arkadaşlarının tuttuğu H.A.S.'nin bir süre sonra kendine geldiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Ceza Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title