Haberler

Kızlarını Odaya Kilitleyip Eşini Başından Vurmuştu! Korkunç Cinayetin Altından Yasak Aşk Çıktı

Güncelleme:

Bursa'da 2 küçük kızını yan odaya kapattıktan sonra eşini tabancayla başından vurarak öldüren Cihan Eren, mahkemedeki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığına yönelik mektuplar aldığını ve cinayeti bu nedenle işlediğini öne sürdü.

Bursa'da, evinde 2 küçük kızını yan odaya kapattıktan sonra eşi Hatice Eren'i (32) tabancayla başından vurarak öldüren Cihan Eren'in (36) yargılanması sürüyor. Sanık Cihan Eren, olaydan bir süre önce eşinin kendisini aldattığına yönelik mektup aldığını, cinayeti bu nedenle işlediğini iddia etti.

Kızlarını Odaya Kilitleyip Eşini Başından Vurmuştu! Korkunç Cinayetin Altından Yasak Aşk Çıktı

YATAK ODASINDA EŞİNİ BAŞINDAN VURDU

Olay, İnegöl ilçesinde 21 Mayıs 2017 tarihinde meydana geldi. Hasanpaşa Mahallesi'nde oturan Cihan Eren saat 07.00 sıralarında, ailevi nedenlerden dolayı eşi Hatice Eren ile tartıştı. Gürültü üzerine kalkan kızlarını oturma odasında götürüp kapıyı üzerlerine kapatan Cihan Eren, daha sonra ruhsatsız olduğu belirtilen tabancası ile yatak odasında bulunan eşi Hatice Eren'i, başına yakın mesafeden ateş ederek öldürdü.

Kızlarını Odaya Kilitleyip Eşini Başından Vurmuştu! Korkunç Cinayetin Altından Yasak Aşk Çıktı

CİNAYETİ İŞLEDİKTEN SONRA AKRABALARINI ARADI

Cinayet sonrası cep telefonu ile aynı mahallede oturan akrabalarına haber veren Cihan Eren, tabancayı dereye atıp jandarmaya teslim oldu. Bu sırada gelen Cihan Eren'in akrabaları, oturma odasında oynayan ve yaşananlardan haberdar olmayan çiftin 5 yaşındaki S. ve 3 yaşındaki E. adlı kızlarını evden uzaklaştırdı. Hatice Eren'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tutuklanan Cihan Eren hakkında dava açıldı.

Kızlarını Odaya Kilitleyip Eşini Başından Vurmuştu! Korkunç Cinayetin Altından Yasak Aşk Çıktı

DAVA SÜRÜYOR

Tutuklu sanık, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıkarıldı. Sanık Cihan Eren, ifadesinde olay gününden önce eşinin kendisini aldattığına yönelik mektup geldiğini, o nedenle bir anlık sinirle eşini öldürdüğünü öne sürdü. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına, duruşmanın ise 14 Mayıs 2019 tarihine ertelenmesine karar verdi.

Kızlarını Odaya Kilitleyip Eşini Başından Vurmuştu! Korkunç Cinayetin Altından Yasak Aşk Çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (91)

1234567890:

Kadın kadar tehlikeli hic bi varlık yok

29
27
yanıtYanıtla
üzgün -(:

boş konuşmayın. benim eşim şüpheciydi. hiç bir neden yokken sürekli telefonumu karıştırırdı. hiç bir şey bulamazdı. takıntılı bir insandı. hiç birşey bulamaz. ben üzüldüğümde özür dilerdi. hastalık bu insanlarda. böyle insanlar tedavi edilmeli. . ya da evlenip insanların hayatını zindana çevirmemeli. . . . . . . . en sonunda kurtuldum ondan. böyle insanları hayatına alıyorsun. hayatını sana zehir ediyorlar. ortada delil yok bi şey yok. iki çekemez insanın lafına eşini vuruyorsun. . . . yok böyle saçmalık. . . .

yanıt13
yanıt4
bir dost:

çok iyi yapmış tebrik ederim. sonuna kadar haketmiş. 2 tane çocuğu var eşide eli yüzü düzgün birisi niye aldatıyor kapalı haliyle. siz benim dediğime yobazlık diyin ama ben adalet diyorum sadakat diyorum.

12
33
yanıtYanıtla
Adaletmi:

Adaleti herkes kendi saglarsa neler olur dusunmeden nasil yazarsin bunu!! Bu adalet degil canilik.. kimsenin baskasinin yaşam hakkini alma gibi yetkisi yok adaleti dusunseydi o cocuklari birakmazdi oyle bi cocuk icin nasil bi tramva bu tahmin etmiyorsun belliki.

yanıt3
yanıt0
Koray:

Şeref kelimesinin anlamını bilmediğine emin olduğum şahsiyet, her mektup alan eşini mi öldürecek? Umarım senin eşin de böyle mektuplar alır da sonunuz onlar gibi olur. O zaman biz de sizin arkanızdan ''ohh adalet yerini bulmuş'' deriz.

yanıt8
yanıt2
hani evlilik kutsaldı:

kocadır ne yapsa yeridir

11
32
yanıtYanıtla
YAPMAYIN!!!:

Bu haberi okuyanların içinde kocasını aldatan var ise derhal bundan vazgeçsin. Siz ne aşağılık insansınız (insan mısınız).

31
5
yanıtYanıtla
ANTİBİOTİK:

Kadın ölmüş kocası belki iftira atıyor konuşmayın bilmeden günahını almayın belki kadının günahı yok.

yanıt3
yanıt3
AHMETS:

kuzucuklara bak. . dünyadan haberleri yok. . . ALLAHIM anasız babasız vatansız bırakmasın. inşallah.

35
0
yanıtYanıtla
CANSIN:

amin. inşallah.

yanıt7
yanıt1
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title