Haberler

Eşini benzin dökerek yakan şahsın davası ertelendi

Güncelleme:

Eşini benzin dökerek yakan şahsın davası ertelendiTEKİRDAĞ Tekirdağ'da eşine benzin dökerek yakan tutuklunun davası 11 Mayıs 2022 tarihine ertelendi.

Eşini benzin dökerek yakan şahsın davası ertelendi

TEKİRDAĞ Tekirdağ'da eşine benzin dökerek yakan tutuklunun davası 11 Mayıs 2022 tarihine ertelendi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce 2 çocuk annesi eşi Ayşe Aydın'ı benzinle yaktıktan sonra yakalanarak tutuklanan Ekrem Aydın hakkında Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada iddianame hazırlandı. Aydın hakkında, 'Tasarlayarak, canavarca kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu bulunan Aydın'ın ikinci duruşması Tekirdağ 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Ekrem Aydın, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile duruşmaya katılırken, duruşmada tarafların avukatları da hazır bulundu. Duruşma tanıkların katılmaması sebebiyle 11 Mayıs 2022 ertelendi.

Olay

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışan Ekrem ve Ayşe Aydın çifti, karşılıklı aldatma suçlamaları nedeniyle geçimsizlik yaşamaya başlaması üzerine aile arasında sık sık tartışma yaşanmaya başladı. Aile içi geçimsizlik üzerine Ekrem Aydın'ın son 2 yıl içinde defalarca şiddet uyguladığı 2 çocuğunun annesi Ayşe Aydın bir süre sonra evi terk etmeye başladı. Bir süre sonra çeşitli iknalar sonucunda evine dönen Ayşe Aydın, devam eden şiddetli geçimsizlik sebebiyle şikayetçi oldu. Daha sonra çocukları için şikayetini geri çeken ve devamında görülen mahkemede Muratlı Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davası olarak devam eden yargılamanın 8 Mart günü görülen karar duruşmada Ekrem Aydın, 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra karar temyiz talebiyle İstinaf Mahkemesi'ne gitti.

Daha sonra Ekrem Aydın, 29 Mart 2021 günü avukata gitme bahanesiyle Muratlı İlçesinde motosiklet ile Süleymanpaşa'daki bir ağaçlık alana götürdüğü eşi Ayşe Aydın'ın üzerine benzin dökerek yaktı. Ekrem Aydın olay yerinden kaçarken, benzinle yakılan Ayşe Aydın ise üzerindeki ateşi söndürerek, çıktığı yolda vatandaşlardan yardım istedi. Daha sonra hastaneye kaldırılan Ayşe Aydın'ın bedenine çeşitli yanıklar oluştu. Tekirdağ'dan İstanbul'a sevk edilen Ayşe Aydın, İstanbul'da bir yanık ünitesinde uzun süre tedavi gördü. Olay günü gözaltına alınan Ekrem Aydın ise tutuklanarak cezaevine göndeirlmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayşe Aydın Tekirdağ Aydın 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title