Haberler

İntikam Almak için Oğlunu Öldüren Anne, Kanlı Fotoğrafı Eşine Göndermiş

Güncelleme:

7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı'yı öldüren anne Bilge Lord Kunduracı'nın çocuğun kanlı fotoğrafını çekip ayrılmak üzere olduğu eşine gönderdiği ortaya çıktı.

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli'de oturan Bilge Lord Kunduracı, 4 gün önce oğlu Ercan Kaya'yı uyurken 17 bıçak darbesiyle öldürdü. Daha sonra bileklerini keserek intihara kalkıştığı öne sürülen Kunduracının, kan donduran cinayetten sonra oğlunun kanlı fotoğrafını çekerek eşine gönderdiği ortaya çıktı.

"FOTOĞRAFINI FACEBOOK'TA PAYLAŞINCA..."

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre cinayeti oğlunu kendisinden boşanmak için harekete geçen eşinden intikam almak için işlediğini belirten Kunduracı, "Oğlumla birlikte fotoğrafını Facebook'ta paylaşınca oğlumu elimden alacak korkum iyice arttı. Oğlumu elimden almaktansa oğluma bir ömür hasret olsun istedim. Bu nedenle oğlumu öldürdüm" dedi.

FOTOĞRAFINI ÇEKİP EŞİNE GÖNDERDİ

Öte yandan cani anne Bilge Lord Kunduracı'nın vahşice bıçaklayarak öldürdüğü çocuğunun kanlı fotoğrafını ise çekip ayrılmak üzere olduğu eşi Ercan Kunduracı'ya WhatsApp'tan attığı belirlendi.

Genç kadının eşine 'gel şimdi çocuğunu al' diye yazdığı da öğrenildi. Mahkemeye çıkarılıp tutuklanan cani annenin mahkeme ifadesinde ise suçlamaların kabul edip, "pişman değilim" diye açıklamada bulunması şaşkınlık yarattı.

İNTİHAR GİRİŞİMİ DE SAHTE

Ancak anneye konulan ilk teşhis ise, "sosyopat" olduğuna dair. Uzmanlara göre, anne bir nevi "cinayet işlemeye meyilli seri katil". Uzmanlara göre ifadeleri ve pişman olmadığını belirtmesi de bunu kanıtlıyor. Bilge Lord'un "Cinayeti işlemesinin ardından kendi canına kıymak istediği" bulguları da yalan.

Annenin vücudundaki kesikler intihar girişimini göstermiyor. Bilge Lord'un cinayeti bilinci açık bir şekilde işlerken, tek amacının "kendisini terk ettiğini" düşündüğü babadan intikam almak olduğu da polisin ve doktorların saptamaları arasında.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ulus 3.Sayfa Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #127948 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (40)

sss:

kendini öldürseydin de senin gibi bir anneden uzak kalsaydı evladın keşke

13
0
yanıtYanıtla
bakhele:

adam tüp bebek için sıraya giriyor, Allah vermedimmi ord da vermiyor. Bunlarda Allah veröiş kendi çocuklarını doğruyor. Allah kimseyi aklı ile imtahan etmesim. . .

9
1
yanıtYanıtla
cem:

uzmanların dediklerinin ne önemi var. sosyopatmış. kendi babası terk ettiği içinmiş. Sonuçta çocuğunu öldürebilen ve pişmanlık duymayan birisinin hakkı idamdır.

10
0
yanıtYanıtla
Ümraniyeli Arslanoğlu:

Boşanmak için karısını öldürenler, dövenler, evlat katili olanlar, çocuk istismarcıları devlet yetkilileri bu tür haberleri okumuyorlar mı yaşananları bilmiyorlar mı? neden çare önlem almıyorsunuz. Bırakın koltuk kavgasını halkın içine karışın idamı getirin. Mazlumlar gerçek dünyada sizlere de hesap soracak. . Vay sizin gibilerin haline. . .

9
0
yanıtYanıtla
Aynıı sonu yaşasın:

Manyak karı kendini öldüreydin küçücük masum çocuktan ne istedin

8
0
yanıtYanıtla
domuzrezilkatil:

cehennem yetmemis en alt tabadan yer istiyor zalim sapik yaratik igrenc kadin

8
0
yanıtYanıtla
yuhahe:

titan titana her gun evden cikiyorum kismetsedonerim diye duvaedip aptes aliyorum birisi bicaklami saldiracak yoksa silahli catismanin icindemi kalacagim herkes dikkafa bicare yuuuuhhhyane rahatliktan kardesim rahatliktan gunde onbinlerce ekmek copegidiyor karni acolsa boyle olmaz

7
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Herkesin cocuklari gelecek yanlarina, torunlari insan yaslandiginda. Ev senlenecek. Gönül, yüz gülümseyecek, mangallar gezmeler parklar, günesler, tatiller. . . Sende maphus dört duvar icinde kara kara düsüneceksin. Benimde bir cocugum vardi diyeceksin. Sonra ahini vahini dinlerler. Yaziklar olsun.

6
1
yanıtYanıtla
KAFKEF:

kadın ya yeminle öfkelenince gözü hiç bir şey görmüyor ki bu kadının yaptığı tamamen uç nokta, ALLAH ıslah etsin. . .

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu nasıl bir ruh halidir insanoğlu manevi duygulardan uzaklaşınca artık ne yapacağını bilmez hale geliyor. Ölene rahmet kalanlara Allahtan sabır diliyorum. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title