Haberler

Drift attı polise yakalandı, ehliyetine 2035'e kadar el konuldu

Güncelleme:

Adana'da otomobiliyle drift attıktan sonra polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan alkollü sürücünün ehliyetine 2035 yılına kadar el kondu. Daha önceden ehliyetine 3 kez el konulduğu öğrenilen sürücüye toplamda 11 bin 375 TL para cezası kesildi.

Adana'da otomobiliyle drift atan ve polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücünün 4. kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2035 yılına kadar el konuldu.

Drift attı polise yakalandı, ehliyetine 2035'e kadar el konuldu

1 KİLOMETRE KOVALAMACA

Alınan bilgiye göre, Caner D. kullandığı 01 FF 448 plakalı otomobiliyle trafikte drift attığı sırada devriye atan polis ekipleri 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayan şahıs kaçmaya başladı. Sadece 1 kilometre kaçabilen Caner D. Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi Seyhan Caddesi üzerinde kıskıvrak yakalandı.

Drift attı polise yakalandı, ehliyetine 2035'e kadar el konuldu

4'ÜNCÜ KEZ EHLİYETİNE ELE KONULDU

Olayın gerçekleştiği bölgeye gelen trafik ekipleri, sürücü Caner D.'nin önceden 3 defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğunu belirledi. Ehliyetsiz olan Caner D., 1.63 promil alkollü çıktı. 4'üncü kez alkollü araç kullanmaktan ceza yiyen Caner D.'nin 2035 yılına kadar ehliyetine el konuldu. Caner D.'ye, drift atma, alkollü araç kullanmak ve dur ikazına uymama suçlarından 11 bin 375 TL para cezası kesilirken aracı trafikten 60 gün men edildi. 1.0 promil alkolü aşan Caner D., 5 Ocak Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Haberler

500

Yorumlar (31)

Hakkı Aydın Bulut Karagündostu:

bu ceza yetersiz zaten daha öncede kaç defa yakalanmış idam edilsin

19
4
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

O ARABA NASIL DİRİFT ATMIŞ LA, BENCE ADAMA ÖDÜL VERMELİYDİNİZ. . .

22
1
yanıtYanıtla
öööjjööö:

la fakir bu arabayla mı hava atıyorsun varoş. . . .

19
2
yanıtYanıtla
Drift Atmak tabiri Komedisine Son Verin:

Drift Atmak tabiri ne kadar komik geliyor kulağa. Bilinçsiz toplumun bilinçsiz cezası. ''Drift Atmak'' Kavun Karpuz değilmi bu. Ayrıca adam arabası ile istesede drift yapamaz. Alkollü kullanım evet ihtara uymamak evet bunlar asıl sebepler olabilir de ne kadar saçmalandı artık bu drift atmak saçmalığı.

8
6
yanıtYanıtla
Tuhr:

Odun kafa

yanıt2
yanıt1
?? ??:

Sen ne anlatıyon yaa

yanıt0
yanıt0
!! !!:

sen bi çekil la sana demiyo

yanıt0
yanıt0
MİLLET:

MAL BUNLAR

12
1
yanıtYanıtla
Evo20:

Şu makas atanlara ömür boyu ehliyeti yasaklasalar bir de keşke! Bugün makas atan bi babası belirsiz sürtüp makas atmaya devam ederek kaçtı. Şikayet edeyim diye emniyete gittim polis arkadaşlar saolsun umurlarında değil nerden bulacaz bakarız kameralara denk gelirse ceza yazarız diyor bu trafikçileri polisten saymıyorum artık!

10
0
yanıtYanıtla
İzmit:

aaa ehliyeti alın mış. Olsun bir daha yakalanınca ehliyet çıkartmakla uğraşmaz.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title