Haberler

Dinamit patladı zannetti, gerçek sonradan ortaya çıktı

Güncelleme:

Zonguldak'ta bir araç yaklaşık 100 metreden deniz uçtu. Kazada, bir kişi hayatını kaybetti. Ekipler araçta bir kişinin daha bulunduğu söylenmesi üzerine araçta ve çevrede arama tarama çalışması yaptı. Ancak herhangi birine ulaşılamadı. Olay anında denizde dalgıçlık yapan sporcu yaşanan olayı saniye saniye anlattı. Olaya tanık olan vatandaş, "Dinamit patlamış gibi bir ses duyduk. Baktık araba düşmüş zaten gördüğümüzde" dedi.

Zonguldak'ın Kapuz Mahallesi Tersane mevkiinden Zonguldak istikametine giden Cafer Aygün idaresindeki 67 DC 770 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek 100 metreden denize uçtu. Kazada araç sürücüsü hayatını kaybederken ekipler olay yerinde incelemelerini sürdürdü. Kaza sonrası Sahil güvenlik ekipleri denizde dalgıçlarla araç içinde arama yaptı. Araca bağlanan halatlarla deniz dibinden çıkartılamaya çalışan araç yoğun bir çabaya rağmen çıkartılamadı.

"DİNAMİT PATLADI ZANNETTİM"

Olayın yaşandığı sırada denizde dalgıçlık yapan serbest dalış sporcusu Zafer Özmen, yaşanan olayı saniye saniye anlattı. Kazanın yaşandığı anda dinamit patladığını zannettiğini ifade eden Özmen, "Serbest dalış sporuyla ilgileniyorum. Arkadaşımla spor yapmak amaçlı suya girdik. Dalışa başladık. Bir iki dakika sonra ses duyuldu. Baktım araba denize düşmüş. Biz o sıra sudaydık. Dinamit patlamış gibi bir ses duyduk. Baktık araba düşmüş zaten gördüğümüzde. Şahıs suyun üstündeydi. 25 metre solumuzdaydı. Araç şoförü zaten düştüğü an arabadan sanırım ayrıydı. Biz vatandaşlık görevimizi yaptık. Sonra ambulans ve polis gerekli yerleri aradık. Ulaşım baya bir zor alandı. Yukarıda önceden köprü vardı. Herhangi bir ulaşım yok. Buradan ulaşım da epey uzun sürüyor. Ben zaten suyun altındaydım. Arkadaşım yukarıdaydı. Denizin üstüne çıktığımda arkadaşımın bağırdığını duydum. O tarafa geçtim. Biraz panik vardı" şeklinde konuştu.

"EKİPLER YOL OLMADIĞI İÇİN GELEMEDİLER"

Olayın yaşandığı bölgeye ulaşımın zor olduğunu ifade eden Yeşil Mahalle Muhtarı Arif Pınar, "Gelen yardım ekipleri yol olmadığı için gelemediler. Ben oradan aşağıya vatandaşların sorununu çözmek amacıyla merdiven yapılmasını söyledim. Yetkili kişilere ilettim. Yaz günü boğulan insanlar da oluyor. Ambulans gelip alma şansları yok. Mesafenin ne kadar uzak olduğunu herkes görüyor. Oraya inen merdiven yapılırsa görevlilerin erken müdahale etme şansı olur. Bunlar sadece çocuklar düşmesin diye yapılan korkuluklar. Daha güçlü bir bariyer yapılabilir. İnsanların ve araçların aşağıya düşmemesi için korkuluk yapılabilir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak 3. Sayfa Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title