Haberler

Dev dalgalar sahilleri dövüyor

Güncelleme:

Dev dalgalar sahilleri dövüyor Dev dalgaların getirdiği tomruk ve ağaç parçaları iş yerlerine zarar verdi Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesinde dev dalgalar ile taşan deniz sahile dev ağaç parçaları taşıyarak kordondaki iş yerlerine zarar verdi.

Dev dalgalar sahilleri dövüyor

Dev dalgaların getirdiği tomruk ve ağaç parçaları iş yerlerine zarar verdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesinde dev dalgalar ile taşan deniz sahile dev ağaç parçaları taşıyarak kordondaki iş yerlerine zarar verdi.

Altınoluk Mahallesi kordonunda lodos nedeniyle oluşan dev dalgalar sahildeki iş yerlerine kadar ulaşıyor.

Kordonda işletmesi bulunan Hacı Talay, 15 gündür yağmur nedeniyle oluşan olumsuzluklarla mücadele ettiklerini söyledi. Talay, "Üçüncü defa bu felaket başımıza geldi. Kendi imkanlarımızla kendi mekanlarını korumaya çalışıyoruz. Sabaha kadar 3 tane arkadaş burada nöbet tuttuk. Sabaha kadar denizin getirdiklerinin işyerlerimize zarar vermesin diye sürekli suya girip içeriye taşıdık gelgitlerle oluşabilecek hasarı engelleyelim diye" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Altınoluk Edremit Edremit Çevre Yerel Haberler Doğal Afetler 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title