Haberler

Tekirdağ'da, eşiyle yürüyen kadına laf atıp kocasını öldürdüler

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşiyle yürüyüş yaparken kendilerine laf atan kişi tarafından kalbinden bıçakla yaralanan 29 yaşındaki Sunay Sorgun hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırgan ise tutuklandı. Öte yandan bıçaklı saldırganın yanındaki diğer şüpheli ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşine laf atıldığı gerekçesiyle kavga ettiği şahıs tarafından bıçaklanan genç adam hayatını kaybetti. Olayın ardından yakalanan bıçaklı saldırgan tutuklanarak cezaevine konuldu.

SOKAK ORTASINDA KALBİNDEN BIÇAKLADI

Çorlu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 29 yaşındaki Sunay Sorgun, eşiyle birlikte Salih Omurtak Caddesi Tahtalı Camii mevkiinde yolda yürürken kendilerine laf atıldığı gerekçesiyle Y.Ç. ve Ş.Ö. isimli şahıslarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sorgun ve Y.Ç., Hıdırağa Mahallesi Mehmet Pehlivan Sokak üzerinde birbirine girdi. Öfkelenen Y.Ç. ekmek bıçağını Sunay Sorgun'un kalbine sapladı.

Çorlu'da Eşine Laf Atıldığı İçin Kavga Eden Genç Adam Bıçaklanarak Öldürüldü

Ağır yaralanan Sorgun, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sunay Sorgun, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olaydan kısa süre sonra asayiş ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanan Y.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheli Ş.Ö, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Çorlu Tutuklama Güvenlik Ceza Şiddet Cinayet Suç Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (14)

Muhammed Yıldız:

Ya insan karisiyla sokakda yuruyemiyecek mi bu ulkede

501
7
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

gıdın dedık gıdın ne ısınız var turkıyede

yanıt59
yanıt217
apolat:

Uzun Mustafa demekki rahatsız olmaz karısıyla kızıyla gezerken böyle bir durumla karşı karşıya kalsa, memnuniyet hissi var biraz, zevk meselesi ama Türkiye Müslüman ülke bence sen Hollandaya filan git

yanıt7
yanıt0
Bordo Bere:

ÜLKE MEKSIKADAN BETER CELIK YELEK SILAH OLMADAN SOKAGA CIKMAK AKIL ISI DEGIL

247
11
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

ben kuranı okuyunca durumu anlar gibiyim.... mesela ayette diyor "ben sizin suyunuzu alırsam kim (benden alıp) size (geri) verecek? bence düzelmenin tek yolu... siz tutumunuzu değiştirmedikce bende size olan tutumumu değiştirmem.... önce insanları ve cinsiyetlerini ayırt etmeden saygılı olmak...kimseyi horlamamak vs

yanıt84
yanıt16
harun erbek:

yumruk yiyen hakemi 1 haftadır gündem yaptınız ve hâlâ hastanede yatıyor. alın size gündem yapılması gereken haber..

223
7
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Hepsini kuran kursuna gönderin hoca her seyi halleder??

28
140
yanıtYanıtla
ertunga alp:

Belliki dinsiz bir tipsin dinsizliginde boğul çok doğru dürüst bir insan olmuşta hocalara laf ediyor araştırsan ne pisliklerin çıkar kim bilir

yanıt55
yanıt24
ertunga alp:

Dr.kimbel sen git dizi izle sonrada sütünü iç yat klavye kahramanlığı yapma

yanıt69
yanıt13
apolat:

kimbel belliki senin hocalardan başına birşey gelmiş unutamamışsın :) iyi baksaydın belki hahamdır o iyi görememişsindir :)

yanıt46
yanıt11
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title