Haberler

Cinnet Getiren Koca Eşini Öldürdü

Cinnet getiren koca eşini öldürdü -Evde bulunan 5 ve 3 yaşlarındaki iki kızını yan odaya kapatan öfkeli koca, yan odada bulunan karısını silahla vurarak öldürdüBURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde cinnet getiren koca Cihan Eren, eşi Hatice E.'yi silahla başından vurarak öldürdü.

Cinnet getiren koca eşini öldürdü

-Evde bulunan 5 ve 3 yaşlarındaki iki kızını yan odaya kapatan öfkeli koca, yan odada bulunan karısını silahla vurarak öldürdü

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde cinnet getiren koca Cihan Eren, eşi Hatice E.'yi silahla başından vurarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl ilçesine bağlı Hasanpaşa Mahallesinde ikamet eden 36 yaşındaki Cihan Eren ve 23 yaşındaki eşi Hatice Eren arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Sabah saat 07.00 sıralarında çıkan tartışma sırasında öfkeli koca 5 yaşındaki kızı Sıla ile 3 yaşındaki Ela'yı yan odaya bıraktı. Kızlarını yan odaya bıraktıktan sonra yatak odasına giden öfkeli koca, üzerindeki silahı eşinin kafasına dayayarak ateş etti. Eşini tek kurşunla öldüren öfkeli koca, daha sonra özel aracıyla İnegöl Jandarma Komutanlığı Kurşunlu Karakoluna giderek eşini öldürdüğünü söyleyip teslim oldu. Eve gelen kadının yakınları sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldular.

Cinayette kullandığı silahı gelirken dereye attığını söylemesinin ardından Jandarma ekipleri suç aletinin bulunması için İnegöl itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Dere kenarına gelen ekipler, kısa sürede dere içerisindeki suç aletini çıkararak jandarma ekiplerine teslim ettiler. Evin içerisindeki savcılık incelemesinin ardından iki kız çocuğu annesi kadının cenazesi kesin ölümünün belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. Gözaltına alınan Cihan Eren'in ilk ifadesinde ailevi sorunlar sebebiyle cinayeti işlediğini, olayın ardından yan evde yaşayan ailesini arayıp cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihan Eren Hasanpaşa İnegöl 3.Sayfa Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title