Haberler

Çarptığı Adama Yardım Etmek Yerine Çocuklarını Araçtan Kaçtı

Esenler’de yolun karşısına geçmeye çalışan adama, karşı yönden gelen araç çarptı.

Esenler'de yolun karşısına geçmeye çalışan adama, karşı yönden gelen araç çarptı. Kaza sonrası sürücünün, ağır şekilde yaralanan şahsın yardımına koşmak yerine çocuklarını araçtan alıp kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 16.30 sıralarında Esenler Nenehatun Mahallesi Çinçin Dere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir parktaki kafeteryada garson olarak çalışan Fatih Yılmaz (36), arkadaşının kuaförüne gitmek üzere yola çıktı. Caddeye geldiği esnada Yılmaz'a, karşı yönden gelen bir otomobil çarptı. Yılmaz çarpmanın etkisiyle havalanarak yaklaşık 5 metre uzağa savruldu. Kaza sonucu ağır yaralanan Yılmaz, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulansla önce Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ardından da özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralının beyin kanaması geçirdiği ve hayati durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsünün ise gözaltına alındığı öğrenildi. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Çocuklarını araçtan alıp koştu

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, trafik seyir ederken Yılmaz yolun karşına geçmek istiyor. O esnada otomobil yola çıkan hafif ticari araca çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ardından Yılmaz'a çarpıyor. Yılmaz çarpmanın etkisiyle havalanarak yere savruluyor. Sürücü ise bir anda araçtan çıkarak 2 kızını alıp parka doğru koşuyor.

"Aracın patlama korkusundan dolayı adam çocuklarını araçtan indirdi"

Olayı gören Mehmet İsmail Çakır, "Olayı gördüğümde kaza olmuştu, yaralı yerde yatıyordu. Arabanın gaz pedalı takılı kaldığı için sürücü çocuklarını alarak uzaklaştı. Biz hemen yaralanın yardımına koştuk. Oradaki vatandaşlarda aracın kontağını kapattı, ses kesildi. Aracın patlama korkusundan dolayı adam çocuklarını araçtan indirdi. Bir panik havası oluştu, daha sonra ambulansla geldi yaralıyı götürdü. Yaralının kanaması vardı ama hareket ediyordu. Daha sonra polis ekipleri sürücüleri gözaltına aldı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenler 3. Sayfa Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title