Haberler

Camide gece yarısı utandıran hırsızlık! Hayır paralarını çaldılar

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir camide, yaşları 14 ile 16 arasında değişen 3 çocuk, cemaat tarafından hayır için toplanan 9 bin 500 lirayı çaldı. Çocuk hırsızların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Şanlıurfa'da bir camide çocuk hırsızların cemaat tarafından hayır için toplanan 9 bin 500 lirayı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan Süleymaniye Cami'de gece saatlerinde yaşandı. Kimsenin olmamasını fırsat bilen henüz isimleri öğrenilemeyen ve yaşları 14 ile 16 arasında değişen 3 çocuk, cemaatin caminin tadilatı için topladığı 9 bin 500 lirayı çaldı. Durumu fark eden müezzin olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, çocukların parmak izleri ve güvenlik kamerası kayıtlarından kimliklerinin tespiti için çalışma başlattı.

"ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

Cami cemaatinden Mehmet Gök velilere seslenerek, herkesin çocuğuna sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Gök, "Bugün burada olan olay hepimizi üzmüştür. Bu hayırsever vatandaşlar tarafından toplanan belli bir miktarda para çalınmış. Camimizin inşaat çalışması devam ediyor. Lütfen buna sahip çıksınlar. Tabi emniyet güçlerimizden de Allah razı olsun onlar da gereken çalışmayı yapacaklar. Ben sadece bir cemaat olarak diyorum, lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Yarın bir gün bu çocuklarımızın terörist olmayacakları ne malum. Çalınan Takiben 9 bin 500 lira bir paradır. Gördüğümüz kadarıyla kamerada görülen hırsızlığı yapan 3 kişilermiş. 3 hırsızda çocuk yaşta denilecek kişiler. Bu olayı nasıl planlıyorlar nasıl yapıyorlar onu biz bilemeyiz. Emniyet güçlerimiz onu bilir. Bizimki sadece anne ve babalar bu çocuklarınıza lütfen sahip çıkalım. Bu çocuklar yarın başka bir gün onlarında başını yakmasın" ifadelerini kullandı.

Çocuk hırsızların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleymaniye Mahallesi Şanlıurfa Haliliye Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

500

Yorumlar (5)

46:

Cocuklariniza sahip cikin bu yasta baslarlarsa sonu yok

6
0
yanıtYanıtla
hırsızlık kul hakkıdır....:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . - AHİRETTE MÜMİNE SIRAT KÖPRÜSÜNDE YEDİ SUAL SORULACAK. BİRİNCİSİ İMANDAN SORULACAK, İKİNCİSİ NAMAZDAN , ÜÇÜNCÜSÜ ORUÇTAN, DÖRDÜNCÜSÜ HACDAN, BEŞİNCİSİ ZEKATTAN , ALTINCISI GUSÜLDEN SORULACAKTIR. YEDİNCİ SUALE GELİNCE , PEYGAMBERLER BİLE MASUM OLDUKLARI HALDE BU SUALDEN KORKARLAR. O DA KUL HAKKIDIR. . . . . . - HADİS-İ ŞERİF. . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
hamidiye şişli etfal hastanesi-istanbul:

gidin şu devlet hastanelerının halleri görün ya hükumette kim varsa bir el atsan artık

1
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Diyanete devletin verdiği para 10 trilyon, Demek ki Diyabet Camilerinden milletine iyi hizmet edemiyor. İslam Dininin güzellliklerini anlatamıyor. İnsanlar camiye gitmiyor ise bunun sorumlusu o caminin imamıdır İmam maaş alıp mesaiye giden memur olursa dini TEBLİĞ edecek kim kalır?Teknoloji bakanlığına 4, 5 milyon. Diyanet git gide Ortaçağ avupasında olduğu gibi Kiliselerin yapısına dönüşecek bu gidişle.

0
1
yanıtYanıtla
yazık.:

salak zorla mı getirecek sen evvebeyin olarak görevini yapma sucu camilere imamlara at oldu başka isteğin varmı eğitm ailede başlar annesi var anneden yoksun büyor çoçuk baba var badan habersiz büyüyor coucuk eee kötüyü yiyi havadamı öğrencek bu çoçuk anne baba yok ortada vallahi ahirette yakanızda olacak çoçuklarınızın elleri

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title