Haberler

Bursa İznik Yolunda Kaza, 1 Ölü

İznik yolunda kaza, 1 ölüYENİŞEHİR-İznik yolunun 3. kilometresinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi 5 kişi de yaralandı.

İznik yolunda kaza, 1 ölü

YENİŞEHİR- İznik yolunun 3. kilometresinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bursa'nın Yenişehir ilçesi istikametinden İznik'e giden Emre Dönmez'in yönetimindeki 16 PJ 334 plakalı özel araç, İznik'ten Yenişehir istikametine giden Mehmet Gültekin'in yönetimindeki 16 SAT 13 plakalı özel araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 16 SAT 13 plakalı araçta bulunan Mehmet Gültekin ve Fatma Gültekin hafif şekilde yaralandı. 16 PJ 334 plakalı araçta bulunan 49 yaşındaki Lütfü Tümer yaşamını yitirirken, aynı araçtaki Hüseyin Yiğit, Emre Dönmez, Ali Evci de yaralandı. Kaza sonrası Yenişehir ve İznik'ten olay yerine gelen itfaiye ekileri araçları keserek yaralıları çıkarmaya çalıştılar. Yenişehir Devlet hastanesinde ilk tedavileri yapılan yaralılar ambulanslarla Bursa'daki hastanelere sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İznik 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title