Haberler

Eski kocası tarafından şiddet gören kadın: Emine gibi ölmek istemiyorum, devlet bizi korusun

Güncelleme:

Türkiye'de Emine Bulut cinayetinin yankıları devam ederken yurdun dört bir yanından kadına şiddet haberleri geliyor. Aydın'da eski kocası tarafından şiddet gören kadın, adamın mahkemece serbest bırakılmasından korktuğunu dile getirirken, "Ceza alması için illa ölmem mi gerekiyor?" şeklinde konuştu.

Kadına şiddet olaylarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Kocası tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bu olaya tepkiler çığ gibi büyürken, Aydın'ın Karacasu ilçesinde 2 kızının babası olan eski kocası tarafından öldüresiye dövülen 28 yaşındaki Meryem Özer de tıpkı Emine Bulut gibi 'Ölmek istemiyorum' diye haykırdı.

"ÇOK KORKUYORUM, DEVLET BİZİ KORUSUN"

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; geçirdiği ameliyatlar sonrası hayata tutunan Meryem Özer, 5 Eylül Perşembe günü cani eski kocası Ali Çetin'in karar duruşması olduğunu hatırlatarak, "Tahliye olacağı konuşuluyor. Çok korkuyorum. Ölmek istemiyorum. Devlet bizi korusun" dedi.

"EMİNE GİBİ ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Emine Bulut'un "Ölmek istemiyorum" ve kızının "Anne lütfen ölme" şeklindeki yakarışları yürekleri dağlarken, benzer bir çığlık da Aydın Karacusu'dan geldi. 1 yıl önce boşandığı kocası Ali Çetin tarafından sokak ortasında dondurma kesme bıçağı ile bıçaklanarak yüzü tanınmayacak hale getirilen ve geçirdiği 3-4 ameliyat sonrası hayata dönen 28 yaşındaki Meryem Özer, "Emine gibi ölmek istemiyorum" dedi.

"CEZA ALMASI İÇİN İLLA ÖLMEM Mİ GEREKİYOR?"

Aylarca hastanede tedavi gördükten sonra Nazilli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada saldırganı karşısında gören Meryem Özer, aniden bayıldı. Salondakilerin yardımıyla kendine gelen Özer, ifadesini de eski kocasının salonda olmadığı esnada verebildi. Türkiye'yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetinin ardından konuşan Meryem Özer, "Beni bu hallere düşüren bu adamın en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. Ali Çetin'in 5 Eylül'de 6. kez hakim karşısına çıkacağını hatırlatan Özer, "Türkiye'nin gündemine oturan Emine Bulut cinayeti, yaşadıklarımı zihnimde yeniden canlandırdı. Bu adam, yalancı tanıklarla 'Onu aldattığımı, çocuklarımızın ondan olmadığını' söyleyecek kadar aşağılık bir insan. Ben kendi isteğimle DNA testi yaptırmak istiyorum. Yalan tanıklarla hapisten kurtulmaya çalışıyor. Bu duruşmada da tahliye olacağı konuşuluyor. Onun ağır bir cezaya çarptırılması için illa ölmem mi gerekiyor? Emine Bulut'un feryadı benim de feryadımdır. Herkes duysun ben de ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. Bu canilere en ağır cezalar verilsin ki, başka Emineler ölmesin" ifadelerini kullandı.

KAMİL ÖZER: MAHKEMEYE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ

Ali Çetin'in 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemede yaptığı savunmasında pişman olduğunu belirterek herkesi kandırmaya çalıştığını belirten Meryem Özer'in babası Kamil Özer de, "İftira atıyor. Bizim ve kızımızın dünyasını kararttı. İçimiz yandı. Ancak mahkemeye sonuna kadar güveniyoruz. Bu adama öyle bir ceza verilsin ki, Türkiye'ye örnek olsun. Öyle bir ceza verilsin ki herkes bu cezayı konuşsun ve bir daha kimse böyle bir şey yapmaya cesaret edemesin" diye konuştu.

KADINA ŞİDDET OLAYLARI BİR TÜRLÜ DİNMİYOR

Emine Bulut cinayetinin yankıları sürerken yurt genelinde kadına şiddet olaylarına yenileri eklendi. Gaziantep'te cani koca, yeni doğum yapan boşanma aşamasındaki karısını öldürmek istedi. Ardahan'da 1 çocuk annesi Özlem K, evin ahırında silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Bursa'da bir adam, cezaevinden çıkan eşini vurarak kaçtı. Cani koca, parkta saklanırken yakalandı.

"EŞİMİN SONU DA BÖYLE OLACAK" DİYEN ŞAHIS TUTUKLANDI

İzmir Torbalı Ayrancılar'da yaşayan S.Ç., sosyal medyada Emine Bulut cinayetiyle ilgili "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur. Benim eşimin sonu da böyle olacak" diye yazdı. Binlerce kullanıcının tepkisi üzerine gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Kaynak: Yeni Asır

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Emine Bulut Türkiye Meryem Aydın 3. Sayfa Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (18)

KUZEYİN UŞAĞII:

YAHU. . . aileden sorumlu. aile ve sosyal politikalar bakanlığı var mı. yok mu. . .

17
0
yanıtYanıtla
FENERSİZ Ferdi:

Yıllardır aileden sorumlu bakanlar değişiyor her gelen yeni bakan kendi korumaları ve özel makam araçları ile güvenli ve lüks hayat yaşıyor. Bu süreler içerisinde bir sürü kadın caniler tarafından öldürülüyor. yetkili kişiler millet öldükten sonra süslü cümlelerle vır vır konuşuyor. kimseye de faydası olmuyor. Yani demem o ki kadınlar ölürken bakanlar bakıyor sonra da konuşuyor. Hepsi bu kadar.

14
0
yanıtYanıtla
incir:

kadin erkek coluk cocuk toplumsal ahlaki bi çoküş yasiyoruz,,,,insanlar birbirini aldatmamali

13
1
yanıtYanıtla
NEDEN:

Bu kadar ŞİDET NEDEN sebebini anlamak çok zor,BİRDE HAKIMLER SERBEST bırakınca o zaman SUÇLU SADE ŞIDET UYGULAYAN DEYIL ONU TOPLUMA SERBEST bırakanlarda suçlu LÜTFEN Şidet içerikli FILM ve SERILERI yasaklayin

13
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Neden kardes sebeni sunlar bizim simdiki nesillerde bati hayranligi var mi var bizim simdiki nesillerin elinden telefon düsüyormu malesef düsmüyor bizim simdiki nesiller sosyal medyaya cok düskün mü malesef düskün bide bu ahlak bozucu diziler asklar aksiyon filmleri romantik filmleri cikip evlenme programmlari gelinim mutfakta yemekteyiz programlari cikti mi cikti kadina faha fazla hak tanidiniz mi erkege karsi tanidiniz nafakayi cikardiniz mi cikardik nafakadan en fazla daha kim zararli cikiyor ve kim faydali cikiyor erkek zararli kadin faydali Simdi gelde kadina siddet artmasinda ne olsun

yanıt2
yanıt5
FATMA:

Tüm yanlışlara Rest Çekme gücü ve yetkisi olan devletimize sesleniyorum bir kadın , bir anne ve bu vasıfların hiçbiri olmasa bile bir insan olarak NedenBizim annemizde bir kadın, bizim kızımızda bir kadın, Cennet annelerin ayaklarının altında Hey!!!!!! kendini kadına şiddet uygulayınca adam sanan Erkekler kendinize gelin diye haykırılmıyor bunun sonuna kadar gidilmiyor neden caydırıcılık yok lütfen Allah rızası için geçici değil kalıcı çözümler bulalım ki ne Ölelim nede Öldürelim.

9
0
yanıtYanıtla
sert:

kardeşim ayrılma durumundaki kadına silah versin devlet en azında zor durumda sık kafasına gitsin

5
0
yanıtYanıtla
alı:

bacım devlet sana yardım eder ne zaman bılyormusun oldukten sonra ayle bakanı 2 avukatla mahkemeye gıder o vakıt korurlar polisın işı çok çam acının dıbınde yatarak

4
0
yanıtYanıtla
YETER ARTIK:

Kısasa kısas ! en etkili çözüm olduğunu düşünüyorum. İdamdan daha etkili

2
2
yanıtYanıtla
Yurt:

Peygamber efendimizin bir sözü var *Ben ahlaki tamamlamaya geldim demiştir*. Biz Hakikat dediğimiz gerçeklikten ne kadar uzaklaşırsak, kendi İnsanlığımızdan da o kadar uzaklaşmış oluruz. İnsani değerler kayboldukca, İnsanoğlu kendi yolunu kaybetmiş olur. Yaşadığımız bu çağın en büyük Hastalığı ise Cehalettir. Sanmayın ki sadece bizim Ülkemizde oluyo bu olaylar, Dünyanın her yerinde Cehalet cogalmakta.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title