Haberler

Kahveyi acı yaptığı için karısını öldüren müezzine ağırlaştırılmış müebbet verildi

Güncelleme:

Kocaeli'nde boşanma aşamasında olan eşinin acı kahve yapmasından dolayı çıkan tartışmada eşini boğarak öldüren müezzin, eşinin başka bir adamla ilişkisi olduğunu iddia etti. Kendisini "Ben kadın cinayetleri üzerine vaaz veren biriyim" diye savunan müezzine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

5 Eylül 2020 tarihinde sabah saatlerinde Kocaeli'nin İzmit ilçesi 28 Haziran Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre İzmit ilçesinde bir camide müezzin olarak görev yapan Zülküf Güneş ve boşanmak üzere olduğu eşi Özlem Güneş arasında gece saatlerinde yaptığı kahvenin acı olması sebebiyle tartışma çıktı.

EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Kavgaya dönüşen olayda Zülküf Güneş, eşi Özlem Güneş'i boğarak öldürdü. Yaşanan olaydan sonra Zülküf Güneş, sabah saatlerinde polis ekiplerini arayarak eşini öldürdüğünü itiraf etti. Olayın ardından gözaltına alınan Zülküf Güneş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

MAHKEMEDE MAKTÜLÜN TELEFONU İNCELENDİ

"Eşini kasten öldürme" suçundan hakkında dava açılan Zülküf Güneş'in Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya sanık Zülküf Güneş, taraf avukatları ve tanık Bilal G. katıldı. Duruşmaya ilk olarak; maktul Özlem Güneş'in incelenen telefonunda ilişkisi iddia edilen Bilal G.'nin Demet 2 olarak kayıt edildiği, onun dışında telefonda herhangi bir şeye rastlanmadığı mahkemede ortaya sunuldu.

İDDİALARI YALANLADI

Özlem Güneş'i hac kafilesinde görev yaptıkları esnada tanıdığını söyleyen Bilal G. "Hac kafilesinden sonra iki aile olarak git gellerimiz oldu. Zülküf Güneş'in iddia ettiği gibi Özlem hanımla bir özel bir ilişkim yoktur. Sadece eşimle bir sohbetleri vardır. Özlem'in beni Demet 2 diye kaydetmesinin sebebi, eşimin Özlem hanımı ararken benim telefonumu kullanmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Ben Özlem hanımla evlilik planı yapmadım, kendisi ile özel bir görüşme de yapmadım bu kesinlikle yalandır" dedi.

"SENİNLE BOŞANDIKTAN SONRA ONUNLA BİRLİKTE OLACAĞIM"

Bilal G.'nin eşi Özlem ile ilişkisi olduğunu söyleyen Zülküf Güneş, "Eşim Türkiye'ye döndükten sonra Bilal ile fotoğraflarını gördüm. Bunu sorduğumda o bizim özelimiz, seninle boşandıktan sonra onunla devam edeceğiz gibi şeyler söyledi. Benim eşimi öldürme gibi bir kastım yoktu. Tahrik üzerine bu olay gerçekleşti. Ben kadın cinayetleri üzerine vaaz veren biriyim" diye konuştu.

AĞIRLAŞTIRIMIŞ MÜEBBET HAPİS

Mahkeme heyeti, Zülküf Güneş'in "eşi kasten öldürme" suçunu işlediği sabit olduğunu belirterek hiçbir indirim uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Özlem Güneş Kocaeli Eylül 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (6)

Doğrucu Davud:

Ruhbanlık müessesesini kabul etmeyen bir dine sırf diğer dinlerde var diye din adamlığı müessesi kurup islama aykırı olan bu sınıf oluşturuldu. Zamanla toplumda hem dünyalık hem ahiretlik diyerek köy yerinde çocuklarını kolay yoldan para kazansınlar diye yönlendiren bir toplum oluştu. İşte sonuç; islamı içselleştirmemiş din adamları piyasada ve karısını bile öldürebiliyor. Topluma örnek olacak, lider olacak sözde.

37
20
yanıtYanıtla
Veli SANLI :

Evlenmek bir zulüm ve sonu bilinmeyen bir uçuruma gitmek gibi oldu. Kayıt dışı evlilikler artacak.

41
4
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Yalan söylüyor herif iftara manyak çünkü

36
8
yanıtYanıtla
Necatı Arslan:

Fatih Terim'in Yılmaz vural'ın kısa kenarından yaptıkların hep görüyoruz Hikmet Karaman'ın ayrı görüyoruz Sergen ne yapmış ellerini kolları yana açmış hakeme bir saygısızlık mı yapmış normal şartlarda itiraz etmiş antrenör saha kenarından yapılanları görür yanlış haksızlığı tepki gösterir saygısızlık yapmadığın sürece yapabilir

2
12
yanıtYanıtla
Necatı Arslan:

Ulenberg kim ki Beşiktaş'ın hocasına hedef gösteriyor Avrupa'da nerede görülmüş böyle bir şey bu adam hakem eğitmenliğini bırakmalı

1
9
yanıtYanıtla
Samsunlu :

Bu tip insan bozuntularını hacı hoca müezzin yapan yarım yamalak bilgi dışında para karşılığı kuran okuyan televizyonlarda dürüst görünümlü din satıcıları varya hani hatipoğulları gibi ramazanlarda 1 ay boyunca proğrama için beş altıyüzbinlira alan o paracı hocalar varya o anlattıkları şeyleri önce kendilerine anlatsınlar kuranı hadisleri iyi anlasınlar iyi öğrensinler bakalım islamdini anlattıkları gibimiymiş malesef diyanetle bu iş yürümez islam ayaklar altına alınıyor tehlike büyük

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title