Haberler

Başkan Keskin'in Bahçesine Ses Bombası Atıldı

Başkan Keskin'in bahçesine ses bombası atıldı Evine ses bombası atılan Başkan Keskin İHA'ya konuştuHAKKARİ - Hakkari Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatin Keskin'in evinin arka bahçesine ses bombası atıldı.

Başkan Keskin'in bahçesine ses bombası atıldı

Evine ses bombası atılan Başkan Keskin İHA'ya konuştu

HAKKARİ - Hakkari Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatin Keskin'in evinin arka bahçesine ses bombası atıldı. Başkan Keskin konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Akşam saatlerinde Hakkari Gazi Mahallesinde ikamet eden Hakkari'nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evinin arka bahçesine ses bombası atıldı. Yaralananın olmadığı olayda, evin camları kırıldı.

Olayla ilgili konuşan Başkan Keskin, "Böyle olaylar yanlıştır. Bunun bir yararı yoktur. Ne amaçla yapıldı. Kime hizmet olarak yapılıyor. İnsanlara ne mesaj verilmek isteniyor. Bunun bir mantığını bulamıyorum. Yine dün VEDAŞ ekibinden ekmeği için arızaya giden şirket elemanlarının aracı tarandı. Bu hangi mantığa girer. ve bu gece bana yapılanları düşünün. Evime dört kişi bomba atmak için sızma gerçekleştirmek istedi. Ancak korumalarımın hemen karşılık vermesiyle can kaybına ve maddi hasara yol açmamıştır. Bende Hakkariliyim dedelerimizden beri burada yaşıyoruz. Bu memleket bizi her zaman yüceltmiştir. Görüldüğü gibi yüzlerce insan burada yaşadığımız olayın acısını yaşıyor. Bu olayı lanetliyorum. Kimler ne amaçla yapmış bilmiyorum. Ama kimsede beni yolumdan alı koyamaz. Benim kişiliğim ismimde bellidir herkes biliyor. Normalinde böylesi bir coğrafyada belirli bir makamda olanlar ve yaptıkları hizmetler çerçevesinde çizgi grafiği yükselenler tabi ki sevilmez ve tehdit edilir dedi. Keskin ayrıca bazen basit illegal yollardan tehdit duyumları alıyordum. Tabi fazla kale almıyorum. Almış olsaydım şuan ki siyasi çizgim böyle olmazdı. Tek rahatsızlığım mahalle çoluk çocukların korkması. Varsa bir şeyleri yerimiz yurdumuz belli buyursun gelsinler. Bu erkeklik değil. Bana göre çok yanlış bir şey" dedi.

Olayı öğrenen vatandaşlar ise başkan Keskin'in evinin önüne akın ederek olayı kınadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fatih Keskin Durankaya Hakkari 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title