Haberler

Banka Önünde Dolandırıcılık Girişimi Jandarma Tarafından Önleniyor

Güncelleme:

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde banka önünde şüpheli ve telaşlı tavırları ile bekleyen bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından 490 bin TL dolandırılmaktan kurtarıldı. Jandarma, dolandırıcıların kimlik bilgilerini tespit ederek adli işlem başlattı.

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde banka önünde şüpheli ve telaşlı tavırları ile bekleyen şahsı 490 bin TL dolandırılmaktan jandarma ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kumluca beldesinde devriye atan Jandarma Önleyici Kolluk ekipleri, bir bankanın önünde şüpheli ve telaşlı tavırları ile bekleyen vatandaşı fark etti. D.U. isimli vatandaşla konuşan jandarma ekipleri, telefonla arayan ve kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan bir kişi için 490 bin TL geri ödemesi olan 250 bin TL kredi çektiğini tespit etti. D.U'nun parayı kendisini arayan şahsa göndereceğini ifade etmesi üzerine jandarma devriyeleri, kimlik bilgisi üzerinden yapılan inceleme ve araştırmalarda kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve para talep eden şahısların dolandırıcı olduğunu ortaya çıkardı. Jandarma ekiplerinin konuyu Cumhuriyet Savcılığına bildirmesi üzerine ise konuyla ilgili adli işlem başlatıldı.

Jandarma personelinin dikkati ve duyarlılığı sayesinde dolandırılmaktan kurtulan D.U., kendisini arayan kişilerin dolandırıcı çıkması üzerine ise büyük sevinç yaşayarak, haberi ailesiyle de paylaştı. D.U., jandarma ekiplerine teşekkür ederek, artık dolandırıcılara karşı daha dikkatli olacağının sözünü verdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Kumluca Bartın Banka Dolandırıcılık Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title