Haberler

Arnavutköy'de Elektrik Kabloları Çalındı

Güncelleme:

Arnavutköy'de bir hırsız, elektrik direğine tırmanarak keserek söktüğü kabloları poşete koyarak olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlık olayıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Arnavutköy'de bir direğin yanına yaklaşan şahıs, bina duvarına bitişik olan kabloları eliyle sökemeyince elektrik direğine tırmanarak cebindeki bıçakla kabloları kesti. Kesilen kabloları yanındaki poşete koyan hırsız, hızla olay yerinden uzaklaşırken o anlar güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Atatürk Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında gerçekleşti. Sokak başındaki direği gözüne kestiren hırsız duvar dibinde bir müddet bekledikten sonra bina cephesine yapışık şekilde ilerleyen kabloları eliyle çekerek sökmeye çalıştı. Eliyle çektiği kabloları sökemeyen şahıs daha sonra yerden yüksekliği yaklaşık 10 metre olan elektrik hatlarının çekildiği direğe tırmandı. Direğin en üstüne kadar çıkan şahıs cebindeki bıçakla yan direkte bulunan kabloları keserek söktü. Hırsız güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızlık olayı sonrasında mahalleli şikayetçi olurken ekiplerin konuya ilişkin çalışması devam ediyor. Öte yandan çalınan kabloların yerine yeni kablolar çekildiği de öğrenildi.

"Çalışan sandım ama hırsızmış"

Olayın yaşandığı sokakta bir işletme sahibi olan Ali Bülbül, "Kapının önünde dururken bir kişinin direkte olduğunu gördüm. Ben bir görevli olduğunu düşündüm ve önemsemeden içeriye girdim. Bir müddet sonra tekrar çıktığımda komşu bana görünce neden söylemediğimi söyledi bende çalışan olduğunu düşündüğümü söyledim. Polise haber verildi ama kaçtı gitti nasıl bulacaklar. Aynı gece de bir diğer direkteki kabloları kesmiş, benim çocuğum görmüş. Ben hırsıza denk geldim ama görevli zannettim. Herhalde bir noktadan başlamış burada da sona ermiş bu kablolar bütündü çünkü. Ben ilk gördüğümde görevli arabası arıyorum buraya yeni hat döşendi ben sanıyorum onarım yapıldı yeni hat ile ilgili bu kabloları alıyorlar sandım nereden bileyim. Diğer sokakta da kablolar alınmış mesela onu da kendileri mi aldı hırsız mı aldı onu da anlamadık" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden olan Ersin Arslan, "Gündüz vakti nasıl bir cesaret olduğunu anlamadım internet kablolarını çalıp gidiyorlar sürekli oluyor burada. İki sokak ötede de çalınmış bu konu bizi rahatsız ediyor. Bu ilginç bir hırsızlık bizim can güvenliğimiz yok gerçekten gündüz vakti gelip direğe tırmanıp hırsızlık yapılıyorsa çocuklarımızı nasıl sokağa çıkartalım" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Güvenlik Güvenlik Kamerası Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 31 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title