Haberler

Apartmanın 6. katından düşen çocuğun kurtarılma anı kamerada!

Güncelleme:

Erzurum'da bir apartmanın 6. katından aşağı düşen çocuğu vatandaşlar tutmaya çalıştı. Dengesini kaybederek aşağı düşen 5 yaşındaki kızı kurtarmaya koşan vatandaşların çabası saniye saniye görüntülendi. Yardıma koşan vatandaşlardan Aydın Yıldız'ın daha önce kendini kızını bir kazada kaybettiği öğrenildi.

Erzurum'da bir apartmanın 6. katındaki balkondan dengesini kaybederek aşağı düşen 5 yaşındaki çocuğun yere çakılmasını vatandaşlar engelledi. Çocuğun düşüş anı ve vatandaşların koşması güvenlik kamerasına yansıdı.

KIZIN DÜŞÜŞÜNÜ HAFİFLETTİLER

Olay iki gün önce Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Korgeneral Zekai Aksakallı Caddesi Mircan Evler C Blok'ta meydana geldi. Akşam 18.00 sıralarında 5 yaşındaki Ceren Azra Alpsoy, 6. kattaki evlerinin balkonunda oyun oynarken biranda dengesini kaybederek balkondan aşağı sarktı. Küçük kızın balkonda asılı kaldığını gören ve bağrışmalarını duyan Ahmet Ceylan ve Aydın Yıldız koşarak küçük kızın düşüşünü hafifletti.

KENDİ KIZINI KAZADA KAYBETTİ, BAŞKA ÇOCUK ÖLMESİN DİYE KOŞTU

O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası minik kız ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük kızın kalçası ve ayağında kırıklar oluştuğu ve uyutulduğu belirtildi. Kendi kızının kazada öldüğünü ifade eden Aydın Yıldız, başka çocuk ölmesin diye hiç düşünmeden olay yerine koştuğunu söyledi. Aydın Yıldız, "Olayın geçtiği sokakta oturuyordum. Karşı karşıya apartmanlarımız. İftara yakın bir saatte gerçekleşti. Biz komşularla o karşı apartmanın çiçek ekmeklik yeri var oraya, ağaç ekiyorduk birkaç arkadaş. Bu arada yan taraftan birisinin sesi bir bağrışması oldu. Çocuk çocuk diye, biz tabii kafamızı yukarıya doğru kaldırınca apartmandaki küçük bir çocuğun en üst katı, altıncı katta asılı olduğunu gördük. Tabi o anda kendimizi kaybettik. Yani ben bir yandan koşunca yan taraflara da firma vardı. O firmada çalışan arkadaş da benimle beraber koştu. Annesinin oradan onu rahatlıkla tutabileceğini ben düşündüm. Çocuk asılı kaldığı için o anda annesi nasıl şey yapacağını düşündüm.

Apartmanın 6. katından düşen çocuğun kurtarılma anı kamerada!

"BATTANİYE ATIN DİYE BAĞIRDIM"

Sonradan o can havliyle bağırırken karşıdaki birinci kattaki olan o bayanlar döküldü balkona. Ben kendimi balkondaki bayana bana battaniye at diye odakladım yani. Çocuk hani halen de orada asılı olunca bayana sürekli bir battaniye atar mısın? Abla bir battaniye atın dedim. Zaten o esnada da çocuk düştü. Sağ olsun yanımdaki arkadaş ayağını biraz attı. Ayağına çarparak çocuk biraz tabii dengesini yavaşlatarak, hızını yavaş yavaş düşsün diye. Yani işin en sevinci, çocuğun yaşaması. Yani biz ona çok mutlu olduk" dedi.

Apartmanın 6. katından düşen çocuğun kurtarılma anı kamerada!

"UÇARKEN ELLERİNİ UZATMIŞ"

Olaya tanık olan Onur Kavuk, "Bir tane çocuk şurada altıncı katta terasta balkona çıkmıştı. Elleriyle de sarkmıştı. Sonra karşıdan bir abi çocuğu görmüş kafasını havaya kaldırarak. Annem oradayken abla çocuk diye bağırmış ve duvarın üstünden uçmuş. Sonra tam böyle uçarken ellerini uzatmış. Çocuk da o esnada düşmüş. Abinin ellerine değerek, yavaşlayarak yere düşmüş. Yoksa yani beyni gitmişti, patlamıştı resmen" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yakutiye Erzurum Aydın Çocuk Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title