Haberler

Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 yaşındaki genç kız ölü olarak bulundu

Güncelleme:

Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 yaşındaki genç kız tabancayla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polisin ilk incelemesi sonucu intihar ettiği düşünülen genç kızın bir not bıraktığı öğrenilirken notun içeriği hakkında bir bilgiye ulaşılamadı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 yaşındaki bir genç kızın tabanca ile vurularak ölü olarak bulunduğu bildirildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, genç kızın intihar ettiği düşünülüyor.

TABANCA İLE VURULARAK HAYATINI KAYBETMİŞ

Edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde Sincan ilçesi Ahi Evren Mahallesi Diriliş Sokak'ta meydana geldi. Silah sesi duyan vatandaşlar olayı polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Z.Ç. isimli 15 yaşındaki kız çocuğunun tabanca ile vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

ARDINDA BİR NOT BIRAKMIŞ AMA...

Polis ekiplerinin ilk incelemesi sonucu intihar ettiği düşünülen genç kızın bir not bıraktığı bilgisine ulaşıldı. Notun içeriği öğrenilemezken genç kızın kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsi sonucunda belli olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Sincan Olaylar Polisiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ocean Express cargo Ltd:

cinayet...

13
5
yanıtYanıtla
Cengiz:

Bu ülke nasıl bir ülke nasıl bir millet oldu Allahım...

14
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title