Haberler

Ankara'da Alacak Verecek Kavgası: Arsa Sahibi Müteahhiti Vurarak Öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da alacak verecek sebebiyle çıkan kavgada arsa sahibi, müteahhiti tabanca ile vurarak öldürdü. Olayda bir kişi yaralandı. Kavganın sebebi ise müteahhidin inşaatı yarım bırakması ve arsa sahibine borcu olduğunu söylemesi olarak belirtildi.

Ankara'da alacak verecek sebebiyle çıkan kavgada arsa sahibi, müteahhiti tabanca ile vurarak öldürdü. 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili konuşan vatandaş, "Müteahhit inşaatı yarım bıraktı. Başkası tamamlamasına rağmen arsa sahibine borcu olduğunu söyledi" dedi.

Ankara'da dün meydana gelen olayda arsa sahibi emekli polis M.Y., iddialara göre alacak verecek sebebiyle tartıştığı müteahhit K.K'yi (44) silahla başından vurarak öldürdü. Olayda omzundan vurularak yaralanan müteahhitin arkadaşı E.Y. ise hastaneye kaldırıldı. Polisin yakaladığı M.Y. gözaltına alınırken, hayatını kaybeden K.K. için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Ahmet Efendi Camii'de cenaze namazı kılındı. Yaralı E.Y.'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

"İnşaatı yarım bıraktı, tamamlanınca da arsa sahibine borcu olduğunu söyledi"

Olayla ilgili konuşan komşulardan Cevat Yörük, "İkisi arasında son zamanlarda sürekli kavga oluyordu. Biz bile alışmıştık artık. Dün cam kırılma sesi duyduk. Bir taraf üç kişi gelmiş. Onlardan birisi kolundan vurulmuş. Diğeri de yerde yatıyordu, kafasından vurulmuş haldeydi. Müteahhit binayı yarım bıraktı. Ardından da bir başka müteahhit ile anlaşıldı ve inşaat tamamlandı. Bina yapımı tamamlanınca eski müteahhit, arsa sahibine kendisine borcu olduğunu söylemiş. O da duruma tepki göstermiş. Dün de eski müteahhit yanındakilerle beraber kavga niyetiyle gelmiş. Her yerde kan vardı, ortalık çok kalabalıktı. Sağlık ekipleri ve polisler vardı" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title