Haberler

Amasya'da İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme:

Amasya'da yapılan il güvenlik ve asayiş toplantısında terör, uyuşturucu, organize suç örgütleriyle mücadele, düzensiz göç, aranan şahısların yakalanması, trafik güvenliği ve genel asayiş olayları ele alındı. Toplantıya Vali Yılmaz Doruk, Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Arı ve ilçe kaymakamları katıldı.

Amasya'da düzenlenen il güvenlik ve asayiş toplantısında uygulanan faaliyetler masaya yatırıldı.

Vali Yılmaz Doruk'un başkanlığındaki toplantıda terör, uyuşturucu, organize suç örgütleriyle mücadele, düzensiz göç, aranan şahısların yakalanması, trafik güvenliği ve genel asayiş olayları değerlendirildi. Toplantıya Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Arı, ilçe kaymakamları ve diğer yetkililer de katıldı.

Nisan ayında on yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 1 kişi, beş ile on yıl arası hapis cezası olan 12, beş yıla kadar cezası olan 92 ve ifadeye yönelik aranan 177 kişinin yakalandığı belirtildi. Emniyet ve jandarma birimlerince gerçekleştirilen genel asayiş faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiler de Amasya Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuğgeneral Mehmet Arı Kemal Kurt Başsavcı Jandarma Amasya trafik Albay 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title