Haberler

Öğretim görevlisi Aylin Sözer'in katil zanlısının avukatından açıklama: Zorunlu olarak atandım

Güncelleme:

Maltepe'de, özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Aylin Sözer'i canice öldüren zanlı Kemal Ayyıldız'ın baro tarafından görevlendirilen avukatı Hamza Tüzen adliye önünde açıklamada bulundu. Tüzen, "CMK kapsamında kendisine avukat atanması gerekiyordu. Barodan ben zorunlu olarak atandım" dedi.

Maltepe'de akademisyen Aylin Sözer'i öldüren zanlı Kemal Ayyıldız'ın baro tarafından görevlendirilen avukatı Hamza Tüzen adliye önünde açıklamada bulundu.

Avukat Hamza Tüzen yaptığı açıklamada, "CMK kapsamında kendisine avukat atanması gerekiyordu. Barodan ben zorunlu olarak atandım. Gece 12.30 sularında zanlının ifadesi alındı. Bugün de önce savcılığa gelindi, az önce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ediyor. Tutuklama cinayet, kasten adam öldürme, tasarlayarak planlayarak adam öldürmeden dolayı içeri alındı" dedi.

NE OLMUŞTU?

Maltepe'de dün sabah, özel bir üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan 49 yaşındaki Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Kemal Ayyıldız tarafından boğazı kesildikten sonra yakılarak öldürülmüştü. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından gözaltına alınan Kemal Ayyıldız, emniyet işlemlerinin ardından hakkında, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Kemal Ayyıldız, savcılık sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme, sorgusunun ardından Ayyıldız'ın tutuklanmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemal Ayyıldız Maltepe Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları! Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı? KIDEM TAZMİNATI TAVAN TUTARI NE KADAR? Kıdem tazminatı tavan kaç TL, tutar değişecek mi? Emekliler dikkat! ZORUNLU AFET SİGORTASI NEDİR, NASIL YAPILIR? Mehmet Şimşek ne açıkladı, ne dedi?
Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

500

Yorumlar (9)

x:

Bu avukatlar çok hoşlar Vallahi Billahi. . . Ağzınızı açmazsınız avukat bey davada olur biter, yaniciğime. . . Taktik SipŞak

8
8
yanıtYanıtla
Yahya:

Bazı davalarda avukat zorunluğu var. T. C. anayasada böyle haklarınız var.

yanıt9
yanıt0
CAFER:

ASIL SEN AĞZINI AÇMA DA HER ŞEYE YORUM YAPMA ÇOK BİLMİŞ. KLAVYE FİLOZOFU SENİ.

yanıt3
yanıt3
x:

Cafer Bey. . . Nezaketinizden bu gece yıldızlar bayılıyor. . . İnanın şu an sizi Aquarius Galaksisine layık olduğunuz makama göndermek ne kadar da isterdim, bir bilseniz. . . . Yorum yapma hakkını bana veren bu web sayfasının sahipleri siz değilsiniz. . Ayrıca yorumlar içinden dilediğini yayımlama hakkı da doğal olarak kendilerinin. . . Onay görmüş bir yorumuma cevap verme şerefine eriştiğiniz için Minnet duyun. . . ama Bana değil. . .

yanıt2
yanıt1
adil:

asmıyorsanız ifadesini alırkende mahkemeye götürürkende turuncu elbiselerle götürün idam yoksa vatandaşlıktan çıkartıp sadece turuncu elbiseleriyle suriye yada ırak sınırından dışarı atın ne hali varsa görsün bu ülkede diğer insanlarla aynı havayı solumasın aynı haklara sahip olmasın bu ülkenin bireyi vatandaşı olmasın.

6
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ne demek sınırdan atın. Ülkenin dışındakiler insan değil mi? Sınırdışında olan insanlara zarar verecek o zaman. Bir tek Türkiyedekiler mi insan onlar patlıcan mı?

yanıt3
yanıt2
BARO?:

Herkesin savunulma hakkı varsa neden vallacığıma ben istemedim de baro atadı gibisinden izahat zorunluluğu hissettiniz, onu da anlamadım. Yani size baro dan mı atandınız diye sorulmadı ve kendi kendinize açıklama yaptınız. Açıkladıysanız neden gerildiniz?

1
2
yanıtYanıtla
Yeter be:

şeytanın avukatı diye anılmamak için olabilir mi acaba? Sana ne. adam vicdanlı belki istemedim zorla atadılar demiş ne var

yanıt5
yanıt1
YETER BE''YE:

Zorla atanma olmaz çok bilmiş ''yeter be''. . Şeytanın avukatı olmaktan rahatsız ise ''Şeytanın da savunulmaya hakkı vardır'' diye açıklama yapmayacak o zaman. , çekilecek davadan. Nitekim davadan çekilme hakkı da var.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title