Haberler

Şehidi annesi ve eşi asker selamıyla uğurladı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde trafik kazasında kaldırıldığı hastanede 28 gün sonra şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından memleketine uğurlandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde trafik kazasında kaldırıldığı hastanede 28 gün sonra şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından memleketine uğurlandı. Şehidi annesi Sultan ve eşi Kübra asker selamıyla uğurladı.

Adana-Kozan karayolu Mansurlu kavşağında 9 Nisan'da otomobil ile askeri aracın çarpıştığı kazada Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin (27) ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan (28) şehit düştü. Yaralı askerler Muharrem Efendi Dündar, Fuat Bolat ve İsmail Akcin ise Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, bugün sabah saatlerinde yoğun bakıma alındığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Dündar için Adana İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Dündar'ın naaşı cenaze aracıyla tören alanına getirildi. Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, silah arkadaşlarının omuzlarında tören alanına konuldu.

Bu sırada şehit yakınlarını askerler teskin etmeye çalıştı. Saygı duruşuyla başlayan törende Adana İl Müftü Yardımcısı Mekki Solmaz, şehit Muharrem Efendi Dündar için dua okudu. Duanın ardından şehidin annesi Sultan Dündar ve eşi Kübra Dündar, şehidin tabutuna sarılarak öptü. Baba Mustafa Dündar ise gözyaşı döktü.

Şehit naaşı silah arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a uğurlandı.

Törene Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Adana Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Adana İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş ve çok sayıda kamu kurum müdürü ile komutanlar katıldı.

Kazaya karışan 01 JB 505 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Ç. tutuklanmıştı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Genel Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

title